10 tunsori potrivite pentru fiecare, în funcție de forma feței.

Părul lung nu mai este la modă. Din ce în ce mai des, pe covorul roșu de la Hollywood puteți vedea celebrități care aleg să poarte tunsori scurte.

Înainte de a merge la un hair-stilist este important să decideți ce schimbare doriți să faceți. Atunci când alegeți o frizură, atrageți atenția la grosimea firului de păr și la forma feței. O tunsoare reușită scoate în evidenţă trăsăturile şi maschează defectele.

1. Fața pătrată

Priviți cu atenție imaginea. Dacă bărbia și pomeții dvs corespund imaginii, aveți fața pătrată. Nu vă faceți griji, formele ideale nu mai sunt la modă.

Tunsoarea pixie este tunsoarea care se potrivește cel mai bine.

Părul scurt pentru fata pătrată este una dintre cele mai apreciate tunsori. Tunsoarea pixie este foarte versatilă. Va conferi mereu un look proaspăt și elegant! Are un efect de alungire a feței și va echilibra proporțiile, va face ca bărbia să nu mai pară atât de proeminentă. O astfel de coafură scoate în evidență trăsăturile faciale, va conferi feminitate și șarm.

Volum în creștetul capului

Femeile care au fața pătrată pot recurge la diferite metode pentru a da volum părului. Realizați un tapaj delicat și fixați cu spray de păr. Alegeți o tunsoare filată sau în scări. Vopsirea graduală de la o nuanță deschisă la o nuanță închisă conferă volum suplimentar. Bretonul oblic conferă șarm și rafinament tunsorii dvs.

2. Fața ovală

Potrivit stiliștilor, forma ovală este cea ideală, pentru că i se potrivesc toate lungimile și formele. Proporțiile feței sunt simetrice. Se potrivește aproape orice tunsoare și coafură.

Vi se potrivește perfect tunsoarea pixie, dar cu breton deoarece diminuează aspectul unui nas proeminent și ascunde ridurile de pe frunte. În plus, tunsoarea cu breton va scoate în evidență ochii.

Tunsori moderne pentru păr de lungime medie:

În 2019, accentul este pus anume pe nuanța părului. Vopsirea modernă se privește cel mai bine pe păr de lungime medie. Această coafură este ușor și rapid de aranjat și scutește de pierderea unui timp îndelungat pentru coafare.

Este potrivită atât pentru ocazii speciale, cât și pentru a fi purtată în fiecare zi.

Bretonul lung

Tunsorile cu breton lung se bucură de popularitate. Dar nu toate femeile pot purta o astfel de tunsoare. Multe femei se simt deranjate atunci când părul le acoperă ochii. O femeie cu o astfel de coafură arată mult mai tânără decât este vârsta ei.

3. Fața rotundă

Forma rotundă a feței este foarte răspândită. O tunsoare aleasă greșit poate fi un dezastru. Pe de altă parte, frizura aleasă corect transformă radical aspectul fizic.

Tunsoarea Bob fără breton

Această tunsoare este denumită și bob drept. Este preferată de multe vedete. O astfel de coafură avantajează femeile cu față rotundă deoarece șuvițele laterale acoperă din față echilibrând proporțiile.

Opțiuni de aranjare

Tunsoarea Bob este, de asemenea, populară datorită faptului că are multe opțiuni de styling. Dacă femeia este înzestrată cu o față plină, este recomandabil să aleagă o coafură cu cărarea trasată într-o parte atât pe partea dreaptă, cât și pe partea stângă. Este întotdeauna potrivit să adăugați puțin volum în creștetul capului. Realizați un tapaj delicat și fixați cu spray de păr.

Tunsoarea Bob gradual

Grație tehnicii prin care se realizează această tunsoare, permite o ușoară trecere de la păr scurt la păr lung. Aceste tunsori adaugă volum părului și corectează vizual forma feței.

4. Fața inimă

Fața inimă mai este denumită și fața triunghiulară. În acest caz, bărbia este mică și ascuțită, în timp ce tâmplele sunt proeminente. Acum această formă de față este râvnită de multe femei. Unele chiar și recurg la chirurgie plastică.

Tunsoare scurtă asimetrică

Dacă aveți fața triunghiulară, alegeți tunsorile scurte cu tâmpla rasă. Datorită bretonului lung, formă asimetrică, astfel de tunsori arata foarte elegant.

Carre alungit

Aranjare clasică dreaptă conferă volum și o notă de eleganță.

Îndrăzniți să experimentați și să vă creați propriul stil!