10 tunsori perfecte pentru toate vârstele!

A crește părul lung, pentru o perioadă îndelungată de timp, până la lungimea dorită, apoi a merge și a face o tunsoare foarte scurtă, ca pentru iar a dori părul lung este un cerc vicios, în care fiecare femeie s-a aflat cel puțin o dată în viață. În timp ce mulți cred că doar părul lung arată feminin și frumos, eroinele de astăzi și coaforii lor dovedesc că tunsorile scurte sunt potrivite pentru orice vârstă. Echipa noastră este complet de partea lor. Vă prezentăm mai jos o selecție de tunsori, ce se potrivesc perfect fiecărei categorie de vârstă. Haideți să le admirăm împreună:

1. 20+ ani

20 de ani este vârsta ideală pentru experimentarea cu coafurile și căutarea propriului stil. Asimetrie, culoare neobișnuită a părului, zona laterală rasă sau coafuri extrem de scurte în stilul elfilor – pentru fetele tinere alegerea este nelimitată.

1.1

1.2

2. 30+ ani 

Tunsorile pentru doamnele de 30 de ani ar trebui să fie cât mai simple în îngrijire și coafare. La această vârstă, este mai bine să renunțați la vopsirea părului în culori îndrăznețe. Tunsorile scurte Boyish sunt potrivite pentru femeile cu trăsături faciale fine și delicate, iar părul lung și drept – pentru proprietarele unui păr dens și îngrijit. Stiliștii recomandă să schimbați coafura treptat, fără schimbări cardinale.

2.1

2.2

3. 40+ ani

După 40 de ani, femeile încearcă să pară mai tinere decât vârsta lor, iar o tunsoare are nu rol crucial. Alegeți coafuri care necesită un stil minimal – creațiile complexe pot adăuga câțiva ani. Evitați liniile drepte stricte. Coafurile arată cel mai bine cu o notă de neglijență ușoară care vor adăuga volum coafurii.

3.1

3.2

3.3

4. 50+ ani

Pentru femeile în vârstă de 50 de ani, stiliștii recomandă să renunțați la coafuri netede, la părul foarte lung sau la tunsori prea scurte. Tunsorile gradate și valurile ușoare vor ajuta la adăugarea de volum părului. Evitați colorarea monocromatică – este mai bine să folosiți mai multe nuanțe. Tunsoarea cu lungime medie modelați-o în valuri ușoare, iar tunsorile scurte ar trebui să fie voluminoase și cu aspect ușor neglijent.

4.1

4.2

4.3

Dvs ce părere aveți? Vă place părul lung sau purtați o tunsoare elegantă modernă?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.