10 trucuri vestimentare pe care le preferă femeile de peste hotare, iar ale noastre le ocolesc

Moda nu stă pe loc: combinațiile, care până mai ieri erau considerate ciudate, devin tendințe.

În diferite țări tendințele modei se adaptează la particularitățile vremii, la mentalitatea oamenilor și la mulți alți factori.

Am urmărit cu atenție cum se îmbracă și ce preferă femeile noastre și le-am comparat cu cele de peste hotare.

1. Palton și pantofi.

Majoritatea femeilor noastre poartă pantofi cu toc în combinație cu un costum business sau cu o rochie de seară, în timp ce fashionistele străine combină pantofii cu paltoane.

2. Genți transparente.

Fashionistele occidentale se simt, probabil, mai relaxate și nu se jenează să le arate tuturor conținutul genții. Însă pentru femeile noastre nu este importantă doar frumusețea, ci și aspectul practic.

3. Rochie de vara și cizme.

Combinația este spectaculoasă, dar, din nou, nu este pentru zona noastră. Primăvara și vara, când purtăm mai des rochii, este cald pentru cizme, iar în zilele răcoroase de toamnă nu mai purtăm rochii de vară. Această tendință este pentru fashionistele care locuiesc în regiuni calde și uscate.

4. Stratificare.

Femeile scandinave au introdus această tendință și o folosesc cu pricepere. Pentru noi este mai rară deoarece nu suntem obișnuite să purtăm mai multe haine în același timp.

5. Paltoane fără sau cu mâneci scurte.

În concepția noastră paltonul trebuie să fie călduros și nicidecum nu poate avea mâneci scurte. Chiar dacă este stilat și neobișnuit, paltonul fără mâneci sau cu mâneci scurte nu a găsit o aplicație practică.

6. Hanorac în loc de rochie.

Da, există hanorace-rochii care ajung până la jumătatea coapsei sau mai lungi, însă fashionistele noastre preferă să le combine cu pantaloni sau blugi, în timp ce femeile de peste hotare le poartă separat.

7. „Ugly fashion”.

Designerii, care stabilesc aceste tendințe, sunt de părerea că hainele nu au neapărat misiunea de a ne sublinia avantajele și ascunde defectele, dar ar trebui să ne facă neobișnuiți și vizibili. Și există multe persoane care au acceptat această tendință. Însă la noi nu prea a prins rădăcini deoarece femeile noastre consideră că hainele ar trebui și să ne înfrumusețeze.

8. Sacou purtat în pantaloni, cu centură sau cu pantaloni scurți.

În țara noastră sacoul face parte din stilul oficial și nu suntem obișnuiți să-l purtăm cu pantaloni scurți sau în pantaloni.

9. Stil pijama.

Este vorba despre articole vestimentare care arată ca o pijama: rochie-halat, salopetă, pantaloni sau rochie de satin. Fashionistele străine au avut curaj și le-au inclus în garderoba de zi cu zi, însă fashionistele noastre nu le preferă.

10. Mai multe texturi și stiluri într-un singur look.

Femeile de peste hotare amestecă diferite stiluri, texturi și culori, iar ale noastre sunt mai conservatoare și combină stilurile mai atent.