10 trucuri utile pentru îmbrăcăminte. Veți economisi o mulțime de timp…

Atât de des ni se întâmplă se renunțăm la o haină doar din motiv că are o pată imposibil de curățat… Redacția noastră a pregătit pentru dvs. 10 trucuri superbe, care vă vor ajuta să depășiți toate problemele de acest fel, întorcându-le hainelor dvs. strălucirea de altă dată!

Idei pentru haine

1. Dacă pe pantaloni rămân urme șifonate de la umeraș, înveliți-l într-o bucată de burete fixată bine. De acum nu e necesar să calci pantalonii de fiecare dată!

2. Petele galbene de transpirație pot fi înlăturate ușor cu ajutorul detergentului de vase și a peroxidului de hidrogen.

как ухаживать за одеждой

3. Pentru a nu călca tricourile și puloverele după fiecare spălare, uscați-le direct pe umeraș!

как ухаживать за одеждой

4. Dacă haina dvs. are o pată de grăsime, ștergeți-o cu o bucată de cretă, iar după 15-20 de minute înlăturați urmele de cretă cu ajutorul unui șervețel. Dacă pata nu a dispărut, clătiți locul murdar în apă rece.

как ухаживать за одеждой

5. O altă soluție bună împotriva petelor de grăsime este gazul din brichete. Aplicați acest lichid pe pată pentru câteva minute și așteptați să se evapore. Repetați procedura până când pata va dispărea complet, apoi spălați haina în mașina de spălat.

как ухаживать за одеждой

6. Pernele pot fi înălbite ușor folosind praf de spălat, înălbitor și sare de bor!

7. Pentru a scăpa de mirosul specific al prosoapelor, înmuiați-le pentru 2 ore într-un amestec de apă, praf de spălat și oțet. La 5 l de apă este nevoie de 200 ml de oțet și 50 g de praf de spălat.

как ухаживать за одеждой

8. Petele de cerneală pot fi înlăturate simplu cu ajutorul detergentului pentru geamuri. Aplicați puțin detergent pe pată, iar după 5 minute puneți haina în mașina de spălat.

как ухаживать за одеждой

9. Dacă aveți nevoie să călcați repede un tricou, dar nu aveți la îndemână un fier de călcat, stropiți haina cu apă cu ajutorul unei sticle cu pulverizator, apoi uscați-o cu uscător de păr. Efectul e uimitor!

как ухаживать за одеждой

10. Pentru a scăpa rapid de orice fel de murdărie pe haine, faceți o “cutiuță de prim ajutor”. Puneți aici toate produsele care vă ajută la înlăturarea petelor: oțet, bicarbonat de sodiu, peroxid de hidrogen, înălbitor, săpun de rufe, sare, amoniac, gaz de brichetă, acid citric și acetonă.

как ухаживать за одеждой

Noi am rămas surprinși de toate aceste idei! Ce ați mai adăuga la această listă super utilă?