10 trucuri stilate ale franțuzoaicelor, pe care ar fi bine să le introduceți în garderobă

Fiecare țară are propria viziune asupra modei, fie că este vorba despre haine colorate sau de mai multe accesorii purtate simultan. Franțuzoaicele s-au dovedit a fi cele mai sobre, stilul ales de ele fiind o simbioză excepțională de simplitate și rafinament. Pentru ele îmbrăcămintea nu este doar o modalitate de a arăta bine, ci o artă întreagă.

Iată care sunt secretele lor vestimentare.

Îmbrăcămintea supradimensionată.

În garderoba franțuzoaicelor nu există haine mulate. Și nu pentru a ascunde anumite imperfecțiuni, ci pentru faptul că hainele supradimensionate sunt mai comode și par mai scumpe.

Îmbrăcămintea pentru bărbați.

Pe lângă cămăși observăm că și pantalonii bărbătești migrează în garderoba franțuzoaicelor. Tinerele din Franța au împrumutat blugii „girlfriend”, care nu sunt la fel de largi ca „boyfriend”, dar nici la fel de strânși ca blugii skinny.

Dungile Breton.

Stilul francez include neapărat haine în dungi. Această tendință își are originile în anii 1890. De atunci dungile au intrat în viața fashionistelor din Paris și din împrejurimi.

Bijuterii scumpe. 

Franțuzoaicele, de obicei, nu poartă bijuterii ieftine, ci preferă lănțișoare de aur simple sau cercei mici în formă de cerc deoarece aceste bijuterii se potrivesc oricărei ținute.

Combinații originale.

Franțuzoaicelor le place să combine diferite texturi precum satinul cu pielea sau dantela cu pielea de căprioară. Un alt combo preferat este mătasea și cașmirul.

Culori neutre.

În garderoba femeilor franceze predomină îmbrăcămintea în nuanțe neutre și calme – bej, negru, albastru sau alb  deoarece se combină mai ușor între ele .Dacă doriți un accent, puteți include un accesoriu colorat sau un ruj roșu.

Piese vestimentare din piele de căprioară. 

Pielea de căprioară este favorita fashionistelor franceze; pe lângă încălțăminte poartă și pantaloni, fuste sau îmbrăcăminte exterioară din acest material.

Ținute discrete.

Franțuzoaicele nu se dezgolesc. Dacă aleg să poarte topuri cu bretele, cu siguranță le vor completa cu o cămașă ori sacou.

Machiaj minim.

Femeile franceze adoră rujul roșu și, atunci când se machiază, se concentrează doar pe buze, optând în rest pentru un machiaj cât mai discret.

Colanți groși.

Franțuzoaicele preferă ciorapii negri denși sau modele neobișnuite.