10 trucuri simple care vă vor ajuta să arătați bine în fotografii

Ne plângem adesea de faptul că fotografiile noastre nu sunt așa cum ne-am dori. Cineva dă vina pe faptul că nu este fotogenic, altcineva regretă că nu a folosit filtre.

Am aflat câteva secrete care vă vor ajuta să arătați bine în fotografii.

Îndreptați nasul spre sursa de lumină.

Lumina este poate unul dintre cele mai importante lucruri în fotografie. Pentru a preveni apariția ridurilor și a cearcănelor ar trebui să îndreptați întotdeauna nasul către sursa de lumină.

Nu rețineți respirația.

Camera surprinde fără milă orice gest nefiresc. Dacă va rețineți respirația în momentul fotografierii, acest lucru se va reflecta atât pe ​​față, cât și pe corp.

Îndoiți tot ce se îndoaie.

Oricât de ciudat ar suna, dar trebuie să încercăm să îndoim toate articulațiile și într-adevăr tot ceea ce se îndoaie în corpul nostru: umerii, coatele, încheieturile, coapsele, genunchii sau spatele. Prima dată va fi destul de dificil.

Pentru ca poziția să pară naturală puteți pur și simplu să vă mișcați sau să dansați.

Nu vă sprijiniți pe mâini.

Deși poziția în care o tânără se sprijină pe una sau ambele mâini ar putea părea frumoasă, imediat ce vă veți încorda mâinile, acestea vor părea mult mai mari. Este mai bine să țineți mâinile pe genunchi.

Nu vă sprijiniți obrajii cu mâinile.

Pe lângă faptul că mâinile vor părea mari, obrajii vor părea deformați. Dacă ați ridicat deja mâinile, atunci atingeți ușor bărbia și obrajii cu degetele. În acest caz ar fi bine să nu îndoiți degetele ci să le îndreptați.

Nu ridicați mâinile spre păr.

Această poziție este dificilă chiar și pentru modele. Este prea pretențioasă și greu de interpretat, iar în poze arată adesea ridicol. În plus, dacă forma mâinilor este departe de a fi ideală, toate defectele vor fi imediat vizibile.

Este mai bine să puneți degetele pe coapsă, pe talie sau să apucați antebrațul celeilalte mâini.

Nu vă ascundeți mâinile în buzunare și nu îndoiți prea tare degetele.

În mod ideal toate părțile corpului ar trebui să fie vizibile. Adică nu trebuie să ascundeți o mână sau un picior. Puteți ascunde doar degetele mari, iar restul să stea pe coapse.

Dacă întoarceți capul, acoperiți gâtul cu părul sau cu o eșarfă.

Poziția când femeia aruncă o privire peste umăr este foarte feminină. Singurul dezavantaj este că se formează pliuri pe gât, care pot fi acoperite cu păr sau cu o eșarfă.

Nu vă uitați direct în obiectiv.

Nu priviți direct în obiectiv deoarece ar putea părea ostentativ. Este mai bine să găsiți un punct în dreapta, chiar deasupra capului fotografului, și să vă îndreptați privirea acolo.

Încercați să fiți cât mai naturală. 

Încercați să fiți cât mai relaxată în timpul ședinței foto.

Cum să vă pregătiți pentru o ședință foto profesională.

Chiar dacă vă plac lucrările fotografului, găsiți timp să vă întâlniți înainte de ședință. Dacă persoana nu vă va fi simpatică, va fi dificil și neplăcut să comunicați.

Exerseați puțin în fața oglinzii, alegând anumite ipostaze.

Îmbrăcămintea trebuie să fie cât mai comodă. Dacă purtați un tricou sau o rochie, atunci fără imprimeuri și modele colorate.

Tocurile sunt bune, dar mersul timp de 2 ore ar putea fi un adevărat coșmar. De aceea merită să aveți o pereche de încălțăminte la schimb.

Nu consumați prea multe lichide în seara înainte de fotografiere și încercați să dormiți cât mai bine.