10 trucuri secrete ale vedetelor care le ajută să arate ireproșabil

Vedetele au la dispoziție un întreg arsenal de proceduri cosmetice de ultimă generație, dar acest lucru nu le împiedică să recurgă la produse simple de îngrijire personală, cum ar fi oțetul de mere ori sucul de merișoare. La urma urmei nimeni nu a anulat rețetele bunicii.

Am aflat câteva secrete de frumusețe ale unor femei celebre și ne-am convins încă o dată de faptul că nu este deloc necesar să cheltuim o avere pentru a arăta impecabil.

Beyoncé își fixează sprâncenele cu lipici de papetărie.

Potrivit make-up artistului vedetei, lipiciul aranjează bine firele de păr, nu înfundă porii și se spală ușor.

Mariah Carey își mărește buzele cu ulei de mentă.

Înainte de a aplica luciu de buze, cântăreața adaugă câteva picături de ulei de mentă care, prin stimularea fluxului sanguin, mărește vizual volumul buzelor.

Sienna Miller își unge părul cu ketchup.

Henna rămasă pe păr este o problemă cu care se confruntă multe femei. Chiar și vedetele. Deși există multe produse speciale pentru a o elimina, cel mai eficient este, potrivit Siennei Miller, ketchup-ul.

Pentru a scăpa de urmele vopsirii nereușite actrița și-a aplicat în fiecare seară, timp de un an și jumătate, sos de roșii pe păr. Și a funcționat.

Cameron Diaz folosește pe față picături pentru ochi.

Este greu de crezut că fermecătoarea Cameron Diaz are un ten mai problematic. De aceea recurge la diferite metode mai puțin obișnuite precum diferite unguente și picături pentru ochi pe care le aplică pe zonele cu probleme. Această combinație elimină instantaneu roșeața.

Sandra Bullock hidratează pleoapele cu cremă pentru fese. 

Sandra Bullock la 57 de ani arată pur și simplu impecabil. Se pare că folosirea cremei pentru fese ar putea-o ajuta. Vedeta i-a găsit o utilizare foarte neobișnuită: aplică produsul pe pleoape pentru a lupta împotriva ridurilor. Potrivit Sandrei, acesta este principalul ei secret de frumusețe.

Nicole Kidman își spală părul cu suc de afine.

Nicole Kidman este o fană a rețetelor populare de frumusețe. Odată a dezvălui un remediu secret care o ajuta să mențină nuanța bogată a părului său. S-a dovedit a fi suc de afine pe care îl folosea pentru clătirea părului.

În același scop Suki Waterhouse folosește Coca-Cola.

Secretul părului strălucitor al lui Suki Waterhouse este foarte simplu. Modelul folosește Coca-Cola, recunoscând că aceasta o ajută să obțină efectul aparent neglijent, care ce este greu de obținut cu alte alte produse.

Cindy Crawford își pune pe față lapte amestecat cu apă minerală.

Pielea lui Cindy Crawford strălucește din interior. Modelul folosește o mască din lapte și apă minerală care o ajută să obțină acest efect. Cindy recunoaște că a împrumutat această rețetă chiar de la Cleopatra.

Margot Robbie își unge buzele cu o cremă folosită de mamele care alăptează.

Vedeta are o mulțime de trucuri neobișnuite în arsenalul său, unul fiind hidratarea buzelor cu o cremă pentru mamele care alăptează.

Scarlett Johansson își aplică pe față oțet de mere.

Nici Scarlett Johansson nu-și ascunde dragostea sa pentru îngrijirea naturală a pielii. Printre acestea se numără oțetul de mere, care, potrivit actriței, se descurcă de minune cu erupțiile cutanate.