10 trucuri pentru sutien. Toate femeile vor spune un mare mulțumesc! Știai că poți purta lenjeria astfel?

Un sutien ales corect poate face minuni. Alegerea acestuia este doar o jumătate de măsură. Bretelele care cad, armurile metalice ieșite și alte probleme pot duce la situații foarte neplăcute și incomode. Toate acestea pot fi evitate dacă veți folosi trucurile pe care vi le propunem.

лайфхаки с лифчиком

Acestea vă vor fi de ajutor în cele mai neprevăzute situații. Confortul și siguranța vă sunt garantate.

Sutienul corect

1. Bretelele la vedere

Deseori tricourile sau rochiile au forma gâtului mai îngustă, iar bretele la vedere arată inestetic. În special dacă nu se potrivesc după culoare. Dacă bretelele sunt detașabile, atunci trebuie doar să le încrucișați, dacă nu sunt detașabile, atunci fixați-le cu o agrafă.

лайфхаки с лифчиком

2. Armurile metalice ieșite

Armurile metalice mențin forma cupei. Este o senzație insuportabilă, când armurile sunt ieșite și îți irită pielea. Dacă s-a întâmplat acest lucru, lipiți o bucată de absorbant pentru fiecare zi și veți vă veți simți mai confortabil.

лайфхаки с лифчиком

Dacă armurile sunt ieșite pe margini, puteți folosi un plasture obișnuit.

3. Umerii dezgoliți

Viața este foarte dinamică și se poate întâmpla să aveți nevoie să îmbrăcați ceva repede care va avea umerii dezgoliți. Pentru a ascunde bretelele și a nu le pierde, învârtiți-le în jurul dvs. și fixați-le.

лайфхаки с лифчиком

4. Dacă vă incomodează bretelele

Pe caniculă bretelele pot provoca iritații și să creeze un disconfort insuportabil. Pentru a evita această problemă, puteți aplica niște suporturi din silicon sau să puneți niște bucăți de umerașe.

лайфхаки с лифчиком

5. Sutienul sport

Economisiți timpul și după antrenament faceți cu sutienul. Se va spăla mai bine decât în mașina de spălat.

хитрости с лифчиком

6. Uscarea sutienului

Pentru a usca sutienul rapid și cu păstrarea formei, folosiți uscătorul pentru legume. Nu uscați niciodată sutienul alb pe calorifer, se va îngălbeni.

хитрости с лифчиком

7. Rochie cu spatele dezgolit

Dacă doriți să îmbrăcați o rochie cu spatele dezgolit și nu aveți vreun sutien cu suporturi de silicon, trebuie să depuneți puțin efort. Aveți nevoie de bandă elastică de lungimea necesară și coaseți-o de margine sutienului. Fixați-l, așa cum este în fotografie.

хитрости с лифчиком

8. Un decolteu adânc

Dacă de sub decolteu se observă sutienul de o culoare nepotrivită, atunci coaseți o bucățică de țesătură cu dantelă.

хитрости с лифчиком

9. Păstrarea

Nu îndoiți sutienul în jumătate și îl țineți șifonat. Ei își pierd foarte repede forma și veți mai avea sânii atractivi. Puteți cumpăra o mini valiză pentru a-i păstra. De asemenea, puteți cumpăra o valiză mică pentru păstrare, care poate fi folosită și în timpul călătoriilor.

хитрости с лифчиком

10. Alegerea sutienului

Atunci când cumpărați un sutien trebuie să se aranjeze perfect cupele și să vă fie comod în diametru. Rețineți: sutienul se va aranja foarte bine dacă între încheietoare și spate vor încăpea două degete.

хитрости с лифчиком

Puteți afla mai multe trucuri în video de mai jos.

[mashvideo]

Aceste sfaturi simple vă vor ajuta să aveți un sutien mai mult timp.