10 trucuri pentru a arăta bine în alb

Oricât de mult ne-ar plăcea culoarea neagră și cea gri, simțim, uneori, necesitatea să adăugăm culori mai vibrante în ținutele noastre de zi cu zi.

Chiar dacă albul se consideră o culoare de bază sau de fundal, îl includem foarte rar în ținutele noastre.

Vom încerca, în continuare, să vă demonstrăm faptul că orice femeie poate purta alb și să arate minunat.

Iată câteva trucuri simple care vă vor ajuta în acest sens.

Alegeți lenjeria potrivită.

Aceasta este una dintre cele mai importante reguli pentru hainele albe. Alegeți lenjerie de culoarea pielii, deoarece lenjeria albă este foarte vizibilă. Dacă lenjeria face parte din ținută, atunci este mai bine să alegeți topuri sau bralete.

Combinați diferite texturi.

Pentru a crea o imagine all white interesantă, combinați diferite stofe cu textură diferită precum dantelă cu catifea, mătase cu o stofă densă pentru costume sau bumbac cu șifon.

Alegeți stofe groase.

Hainele albe din stofă subțire ne pot accentua unele imperfecțiuni ale siluetei. Dar puteți evita acest lucru: optați pentru stofe mai groase care ascund imperfecțiunile.

Purtați culoarea albă nu doar vara.

Unele persoane consideră că albul se poartă doar vara. Dar nu este chiar așa. Această culoare poate reîmprospăta orice ținută de toamnă sau de iarnă. Un palton alb, o pereche de blugi sau cel puțin o eșarfă pot fi un element foarte original al ținutei Dumneavoastră.

Combinați albul cu nuanțe metalice.

Pentru un plus de originalitate încercați să combinați între ele haine albe cu cele de nuanțe metalice. Chiar și cel mai obișnuit tricou alb, bluză sau top, combinat cu o fustă sau pantaloni de aceste nuanțe vă va ajuta să creați o ținută festivă.

Adăugați cel puțin un accent în ținută.

Adăugați, în ținută, diferite accente: geantă, pantofi sau alte accesorii. Nu este neapărat necesar să alegeți culori aprinse, chiar negru și maro vor atrage atenția.

Înlocuiți rochia de seară sau de cocktail cu un costum alb.

Stelele de la Hollywood au adoptat de mult această tehnică și au dovedit că un costum alb care se aranjează perfect arată mult mai bine pe covorul roșu decât o rochie de lux.

Schimbați cu locul albul cu negrul.

Combinația dintre o bluză albă și fustă sau pantaloni negri este una clasică. Dar încercați să le schimbați cu locul și veți obține o ținută mai puțin plictisitoare și mai originală.

Includeți în garderobă un sacou alb.

Un sacou sau o jachetă albă sunt cea mai bună soluție atunci când nu aveți prea mult timp pentru a vă alege ținuta. Fie că este vorba de o pereche de blugi și de un tricou, de cea mai simplă rochie sau pantaloni clasici, un sacou alb va oferi originalitate oricărei ținute.

Contraste.

Culoarea albă este asociată cu prospețimea și inocența. De aceea combinația dintre îmbrăcămintea de culoare albă și un machiaj de seară sau niște haine din stofe groase în stil masculin vor arăta original. Acest contrast nu diminuează, dar dimpotrivă subliniază avantajele albului.