10 trucuri pe care le folosesc vedetele pentru a străluci pe covorul roșu

Când pozează pe covorul roșu vedetele încearcă să pară cât mai relaxate și fericite. Dar, pentru a arăta bine în fotografii, este nevoie de multă răbdare și efort. Pentru a ne uimi cu frumusețea lor vedetele recurg la mai multe metode mai puțin obișnuite.

Își cunosc cel mai bun unghi. 

Multe vedete aleg să privească peste umăr, își împreunează mâinile sau își etalează cu mândrie formele. Fiecare vedetă cunoaște cel mai bun unghi și știe cum să pozeze pentru a arăta bine în fotografii. De exemplu, Jennifer Lopez își etalează adesea picioarele și își alege rochii care o ajută în acest sens.

Se întind pe bancheta mașinii pentru ca hainele să nu se șifoneze.

Multe vedete aleg să poarte rochii sofisticate pe covorul roșu. Pentru ca să nu se șifoneze stau întinse pe banchetele mașinii. „Fără pliuri… Este mai greu decât pare!” – a scris Jennifer Aniston într-o postare, arătând cum stă întinsă în mașină în drum spre SAG Awards.

Poartă încălțăminte mai mare.

Multe vedete poartă pantofi care par prea mari. Motivul este destul de simplu: pentru a evita bătăturile și edemul.

Poartă adidași comozi.

Unele vedete aleg să poarte adidași în locul tocurilor incomode. Hayley Staynfeld și Sally Field au optat pentru încălțăminte comodă în timpul petrecerii Vanity Fair cu ocazia decernării premiului „Oscar”.

Folosesc săpun pentru a deschide sau închide un fermoar blocat.

Cu toate că vedetele și stiliștii lor verifică cu atenție hainele înainte de un eveniment, mai au parte și de surprize. Dacă li se blochează vreun fermoar, trec cu o bucată de săpun peste zona cu probleme.

Se fotografiază înainte de eveniment.

Înainte de a merge la vreun eveniment vedetele își fac selfie-uri sau roagă pe cineva să le fotografieze pentru a înțelege cum vor arăta ținutele și accesoriile lor în fotografii.

Folosesc fixativ pentru a preveni electrizarea. 

Pentru a evita electrizarea stiliștii celebri folosesc trucuri destul de simple: fixativ pe interiorul hainelor, ating ținutele cu mâinile ude sau aplică pudră pentru copii pe pielea clientelor.

Folosesc fardul de pleoape pentru ca părul să pară mai des. 

Dacă doriți să încercați acest truc, alegeți un fard de pleoape mat care se potrivește cu culoarea părului și aplicați-l pe linia părului.

Zâmbesc cu ochii.

Multe vedete au învățat să zâmbească cu ochii în timp ce pozează pentru fotografii. Strâng puțin ochii, care capătă forma unei semiluni.

Folosesc bandă adezivă pentru a crea un decolteu uimitor.

Multe femei celebre folosesc bandă specială pentru zona decolteului. Kim Kardashian recurge la această metodă pentru a arăta mai bine în rochii fără sutien, iar Kristen Bell pnetru a nu arăta mai mult decât ar vrea să arate.