10 trucuri pe care celebritățile le folosesc pentru a arăta impecabil pe covorul roșu

De fiecare dată când pozează pe covorul roșu vedetele par fericite și relaxate. În realitate astfel de evenimente necesită mult timp și energie și este nevoie de multă răbdare și efort pentru a arăta bine în fotografii. Pentru aceasta vedetele au o mulțime de trucuri în arsenalul lor – de la purtarea pantofilor mai mari până la utilizarea benzii cosmetice adezive.

Știu să pozeze.

După ani în care au pozat pentru camere, multe vedete au deja secretele lor. Fie că se uită peste umăr, își strâng mâinile sau își arată cu mândrie curbele, fiecare vedetă își cunoaște cel mai bun unghi și știe cum să pozeze pentru a arăta grozav în fotografii. De exemplu Jennifer Lopez își expune picioarele și alege rochii cu șliț lateral.

Când merg la vreun eveniment se întind pe banchetele mașinii pentru ca hainele să nu se șifoneze.

Multe vedete aleg să poarte rochii sofisticate. Pentru ca ținuta să arate impecabil, unele vedete stau întinse pe bancheta mașinii. „Fără cute… E mai greu decât pare!” — a mărturisit Jennifer Aniston pe rețelele sociale, arătând cum stă în mașină în drum spre SAG Awards.

Aleg încălțăminte mai mare.

Vedem adesea vedete purtând pantofi care par prea mari pentru ele. Motivul este de fapt destul de simplu: aleg astfel de încălțăminte pentru a ca picioarele să stea liber și pentru a evita apariția veziculelor.

Poartă încălțăminte comodă.

Alegerea pantofilor mai mari nu este singurul truc pe care vedetele îl folosesc pentru a se simți bine în timpul evenimentelor lungi. Unele dintre ele poartă chiar adidași: actrițele Hailee Steinfeld și Sally Field în timpul Vanity Fair Oscar Party.

Folosesc săpun pentru a deschide sau închide un fermoar blocat.

Chiar dacă vedetele și stiliștii lor verifică cu atenție hainele înainte de eveniment, se poate întâmpla orice. Dacă fermoarul se blochează, folosesc o bucată de săpun pentru a rezolva problema.

Folosesc fixativ pentru a preveni apariția electricității statice.

Electricitatea statică provoacă multe probleme. Pentru a le evita stiliștii celebri folosesc trucuri foarte simple: pulverizează fixativ pe interiorul hainelor, ating ținutele cu mâinile ude sau aplică pudră pentru bebeluși pe pielea vedetelor.

Folosesc fardul de pleoape pentru ca părul să pară mai des. 

Aleg un fard de pleoape mat care se potrivește cu nuanța părului și îl aplică cu ajutorul unei pensule de machiaj pe linia părului sau pe cărare.

Zâmbesc cu ochii.

Când zâmbim doar cu gura și ochii tăi par triști, iar zâmbetul poate părea nesincer. Multe vedete au învățat să zâmbească cu ochii în timp ce pozează, adică mijesc puțin ochii.

Folosesc bandă adezivă pentru a crea un decolteu uimitor.

Unele haine, cum ar fi rochiile fără bretele sau cele decoltate, pot fi prea sincere, iar vedetele fac tot posibilul pentru a evita situațiile jenante. Multe femei celebre folosesc bandă specială pentru a-și face decolteul să arate mai îngrijit. Kim Kardashian face acest lucru pentru a arăta mai bine în rochii fără sutien, iar Kristen Bell pentru a ascunde ceea ce nu vrea să arate.

Dacă doriți să încercați și acest truc, aveți nevoie de bandă cosmetică concepută special pentru acest scop, cum ar fi cea pentru ridicarea sânilor.

Calcă hainele cu un uscător de păr.

Un stilist celebru mărturisește că uneori folosesc un uscător de păr pentru a înlătura cutele de pe haine. Funcționează la fel de bine ca un aparat de călcat vertical cu abur.