10 trucuri ale unor stiliști celebri care vor face ca părul Dumneavoastră să pară mai des decât este în realitate

Părul lung și des a fost întotdeauna un simbol al feminității. Spre deosebire de vremurile bunicilor noastre, avem, la moment, foarte multe posibilități pentru a-i oferi volum părului nostru.

Stiliștii ne recomandă, în acest sens, să nu cheltuim mulți bani pe produsele de styling,  dar să recurgeți la unele trucuri simple. Iată care sunt acestea:

1. Uscarea corectă a părului.

Uscarea corectă este foarte importantă pentru a obține volum. Uscați părul ridicându-l la rădăcini cu un pieptene rotund.

Aceasta este metoda folosită de stilista Jen Atkin, căreia îi încredințează părul multe vedete precum surorile Kardashian.

2. Tunsori reliefate.

Aceste tunsori sunt perfecte în cazul părului subțire deoarece adaugă volum datorită șuvițelor „zdrențuite”. Singurul dezavantaj al unei astfel de tunsori este că va trebui să mergeți la coafor la fiecare 4-6 săptămâni.

3. Bucle mari.

Această tehnică este perfectă pentru a obține volum, fără a scurta părul. Este o tehnică foarte simplă: aplicați, după spălarea părului, spumă pe părul umed pentru a adăuga volum și uscați-vă părul, apoi puneți-l pe bigudiu. Veți obține niște bucle minunate!

4. Cosițe.

Dacă doriți o coafură mai sofisticată, încercați cosițele care sunt perfect în cazul în care aveți părul fin.

Marina Roy, coaforul care lucrează pentru revista britanică Tatler, ne recomandă să utilizăm șampon uscat sau spray texturizant înainte de a ne împleti părul. Acest lucru ne va ajuta să obținem și mai mult volum.

5. Coc.

Cocul este perfect pentru a obține o coafură frumoasă cu volum. Pentru aceasta va trebui să utilizați produse de coafare pentru a-i oferi volum părului, apoi să-l pieptănați și să-l prindeți la spate.

6. Tehnică americană de colorare a părului.

Tehnica, care a apărut în California, a câștigat deja popularitate în rândul fetelor care încearcă să păstreze un aspect cât mai natural al părului și, în același timp, să-i ofere volum. La baza aceste tehnici stă utilizarea mai multor nuanțe apropiate unele de altele.

O tehnică similară de evidențiere este folosită de stiliștii lui Cameron Diaz.

7. Coafură înaltă și accesorii voluminoase.

Coafurile înalte pot fi o adevărată salvare pentru părul subțire. Aceste coafuri mai pot fi completate cu un accesoriu care le va oferi un volum suplimentar.

8. Utilizarea fardurilor de pleoape.

Acest truc este perfect, dacă purtați părul strâns în coadă. Aplicați uniform, cu ajutorul unei perii, fard de ochi rădăcina părului și veți obține și mai mult volum.

9. Coada înaltă.

Pentru o coafură cu volum încercați să fixați, la mijlocul cozii, un ac de păr pe care să-l acoperiți cu păr.

10. Dacă părul Dumneavoastră este lipsit de volum, scurtați-l!

Părul scurt se aranjează mult mai ușor decât cel lung și subțire.

Cunoașteți și alte trucuri care-i oferă mai mult volum părului? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!