10 transformări spectaculoase de la stiliștii care știu cum să facă din orice Cenușăreasă o adevărată Regină!

Orice femeie poate arăta regal dacă alege pentru ea imaginea potrivită. Nu credeți? Vă vom dovedi! Deci, munca stiliștilor, absolvenților ai Centrului Internațional de Instruire ”Bogomolov’ Image School” ne va ajuta în acest sens. Femeile de diferite vârste și profesii participă la proiectul numit ”Transformarea” și rezultatul este demn de admirație. Vă invităm să le cunoașteți în pozele de mai jos:

1. Marina, 42 de ani, profesoară. 

1.1

Pentru Marina, stiliștii au ales un stil elegant, concentrându-se în același timp pe aspectul ei colorat. Au schimbat culoarea părului negru, care adaugă vârstă, în ciocolată, au adăugat breton, care a echilibrat ovalul feței.

1.2

1.3

1.4

2. Ludmila, 47 de ani, profesoară. 

2.1

Stiliștii i-au oferit doamnei un stil nou – nobil, grațios și elegant, în același timp senzual și modern. Au aliniat culoarea părului și au selectat un machiaj în tonuri reci.

2.2

2.3

2.4

3. Olga, 52 de ani, profesoară de yoga. 

3.1

Olga a vrut să arate mai tânără, proaspăt și modern. Stiliștii au selectat pentru ea mai multe seturi, care îi pot demonstra versatilitatea și pot ajuta să iasă în evidență din mulțime.

3.2

3.3

3.4 

4. Tatiana, 57 de ani, antreprenor. 

4.1

Tatiana își conduce propria companie și intenționează să-și extindă afacerea, astfel încât imaginea ei ar trebui să demonstreze un statut, ci să nu fie prea conservatoare. A vrut să pară energică, cu intenții, ca să-și impresioneze partenerii. Stiliștii au ales pentru ea seturi feminine, care îi subliniază silueta și o face să arate modern.

4.2

4.3

4.4

4.5

5. Rita, 47 de ani, educatoare.   

5.1

Stiliștii au vopsit părul femeii într-o nuanță mai întunecată, pentru a adăuga strălucire și bogăție imaginii. La fel, au ales pentru ea o garderobă mai dinamică și creativă.

5.2

5.3

5.4

6. Cristina, 37 de ani, psiholog. 

6.1

Pentru Cristina, stiliștii au ales o culoare mai caldă a părului, deoarece cea rece oferă feței o nuanță cenușie. Accentul din garderobă este pe strălucire și vigoare, dar în același timp, ținutele rămân elegante și feminine.

6.2

6.3

6.4

6.5

7. Irina, 51 de ani, artist independent.

7.1

Irina credea că imaginea ei nu corespundea lumii sale interioare: pictează portrete, dansează, are cunoștințe profunde în domeniul artei, muzicii și arhitecturii. Coafura ei a fost schimbată cardinal, iar garderoba ei este concepută pentru a-i sublinia intelectul și înclinațiile sale creative.

7.2

7.3

7.4

8. Ecaterina, 37 de ani, designer. 

8.1

Ecaterina confecționează jucării și bijuterii, cântă și joacă în teatru cu soțul ei. Își dorea ca imaginea ei să devină mai modernă și mai tânără. Pentru aceasta, stiliștii au ales lucruri de bază în combinație cu tendințele modei și au adăugat accesorii pentru claritate și expresivitate.

8.2

8.3

8.4

9. Jolanta, 39 de ani, lucrător poștal. 

9.1

În noua imagine a lui Jolanta, se înfățișează îndrăzneala, caracterul decisiv și entuziasmul ei. Stiliștii i-au oferit un stil de îmbrăcăminte androgin pentru a-i face silueta ”băiețească” să arate conceptual.

9.2

9.3

10. Svetlana, 37 de ani, profesor asociat universitar. 

10.1

Noua culoare a părului îi face fața să arate mai proaspătă și mai tânără, oferind imaginii o noblețe. Garderoba doamnei este creată pentru a sublinia statutul profesional, fără a uita de feminitate.

10.2

10.3

10.4

Ați avut și dvs parte de o transformare cardinală a imaginii? Cum v-ați simțit? Așteptăm comentariile cu drag.