10 tipuri de oameni pe care ar trebui să-i ții la distanță de tine și de cei dragi

În calea vieții noastre por apărea oameni de tot felul… Cu unii dintre ei ne împrietenim, cu alții pur și simplu păstrăm o relație binevoitoare.

Dar există și unii oameni cu care cel mai indicat e să nu ai nici o treabă. Iată 10 tipuri de oameni pe care ar fi bine să îi evităm și să nu îngăduim o apropiere față de ei.

1. Nemulțumitorii

Bestie

Omul care așteaptă mereu ajutorul celor din jur, dar nu este în stare să le mulțumească și să îi ajute și el la rândul său, vă va aduce doar dezamăgiri.

2. Bârfitorii

Bestie

Evitați oamenii care îi vorbesc de rău pe alții pe la spate sau vă spun unele lucruri intime sau secrete de dragul de a vă câștiga încrederea. Într-o bună zi vor face același lucru și față de dvs.

3. Lingăii

Bestie

Lingușeala este arma oamenilor care se folosesc de alții atunci când le convine, iar atunci când nu pot scoate nici un folos uită și de prietenie, și de relații și de tot.

4. Profitorii

Bestie

Acești oameni comunică și stabilesc relații doar atunci când pot scoate din asta un profit sau un folos personal.

5. Cei închiși în sine

Bestie

Omul care se mânie des nu e atât de periculos ca cel care ține totul în sine. Asemenea oameni sunt foarte calculați și pot provoca multe daune, câștigând încrederea și dragostea noastră.

6. Plângăcioșii

Bestie

Veșnic nenorociți, supărați, bolnavi, slabi, nedreptățiți – la început îți vine să-l sprijini pe un astfel de om, dar când vezi că aceasta e o stare sistematică, tot ce poți face este să-l suporți.

7. Mitocanii

Bestie

Oamenii care nu îi respectă pe părinți și pe cei mai mari nu pot avea idee despre cinste și onoare. Dacă ei nu pot găsi limbă comună nici cu tata sau mama, ce fel de prieteni ar putea ieși din ei?

8. Oamenii fără scrupule

Bestie

Oamenii lipsiți de principii, care nu respectă pe nimeni și caută să manipuleze orice situație pentru a obține profit, nu pot avea parte de nici un gram de încredere. Evitați orice contact cu astfel de oameni.

9. Petrecăreții

Bestie

Acești oameni sunt lipsiți de responsabilitate și de principii morale, cuvântul lor nu are valoare, iar munca cinstită le pare demnă de dispreț.

10. Fățarnicii

Bestie

Astfel de oameni își schimbă în continuu măștile, astfel încât devine imposibil să înțelegi cine sunt de fapt. Nu prieteniți cu ipocriții, prețul e prea mare!

Sperăm că în viața dvs. aveți cât mai puțini oameni de acest fel. Cum credeți, de ce unii totuși ajung să se gândească doar la binele propriu?