10 tipuri de încălțăminte care nu vor fi o risipă de bani, ci își vor justifica prețul

Cumpărarea încălțămintei nu este doar un proces plăcut, ci și unul foarte responsabil deoarece trebuie să ne gândim de mai multe ori ce pereche să alegem: practică sau trendy, cu toc sau comodă. Stiliștii ne asigură că nu trebuie să suferim, pentru ca există modele care vor fi mereu la modă, vor rezista mai mult de un sezon si ne vor ajuta să economisim bani.

1. Stiletto.

Ducesa de Cambridge și alte vedete poartă stiletto pentru orice ținută și pentru diverse ocazii. Stiliștii ne recomandă să alegem stiletto de calitate deoarece sunt comozi și vor rezista mai multe sezoane.

2. Teniși clasici.

Aceste modele au trecut de mult în categoria clasicilor. Alegeți o pereche de culori neutre pe care să o purtați cu blugi skinny sau drepți, pantaloni și chiar rochii. Stiliștii ne recomandă să optăm pentru modelele clasice, care pot fi purtate mai mult timp, indiferent de modă.

3. Loafer.

Loaferii sunt foarte versatili. Oliviea Palermo ne demonstrează cât de bine arată un model bine ales. Stiliștii ne îndeamnă să nu urmărim tendințele, cu să cumpărăm modele laconice.

4. Botine cu toc stabil.

În extrasezon botinele sunt o alegere minunată. Alegeți modele de piele in culori versatile cu tocuri comode. Nu ar trebui să optați pentru botine cu toc înalt și subțire deoarece vă vor obosi picioarele.

5. Slip-on-uri.

Dacă preferați încălțămintea sport, dar fără șireturi, puteți opta pentru slip-on care arată bine și se potrivesc cu blugi și chiar cu rochii lejere. Versatilitatea și designul lor clasic vă vor permite să-i purtați mai multe sezoane.

6. Sandale minimaliste.

Când cumpărați sandale amintiți-vă că modelele cu design minimalist vor fi mereu la modă și vor fi o investiție profitabilă. În timp ce sandalele cu decor complex, cumpărate pentru o anumită ținută, vor aduna praf în dulap.

7. Botine cu șireturi în stil military.

Modelele laconice nu sunt doar comode, dar arată grozav cu orice haină. Stiliștii ne îndeamnă să nu ezităm să le purtăm cu rochii pentru a echilibra ținuta. Alegeți modele de piele fără decor excesiv.

8. Adidași.

Tendințele vin și pleacă, dar modelele clasice sunt întotdeauna la modă. Nu vă lăsați păcălite de adidașii „urâți” viu colorați, dacă sunteți în căutarea unei perechi versatile pentru orice ținută. Stiliștii ne recomandă să alegem modele laconice fără platformă, care vor deveni parte a unui look relaxat.

9. Ghete de drumeție.

Un model de înaltă calitate vă va servi cu siguranță câțiva ani și își va justifica prețul. Puteți alege nu doar nuanțe clasice. Dacă vă gândiți să procurați o pereche de ghete, vă plac plimbările lungi și aveți multe perechi de blugi în garderobă, aceste ghete sunt una dintre cele mai bune opțiuni.

10. Cizme cu toc înalt.

Aceste cizme sunt universale.Este mai bine să alegeți modele laconice de culoare bej, bordo sau negru. Evitați decorul excesiv și inserțiile contrastante.