10 tipuri de bijuterii care vă pot ajuta să înțelegeți ce fel de persoană se află în fața Dumneavoastră

Nu este un secret pentru nimeni faptul că există o legătură directă între îmbrăcăminte și personalitate.

Când vine vorba de bijuterii această legătură devine și mai vizibilă deoarece le purtăm mai mult timp și capătă o semnificație deosebită pentru noi. Dacă veți învăța ce comunică bijuteriile, veți putea citi oamenii ca pe o carte deschisă.

Accesoriile jucăușe și drăguțe.

Persoanele care preferă bijuteriile în formă de animale drăguțe, pandantivele în culori pastelate se simt copii. Sunt prietenoase, deschise și le place să fie în centrul atenției. Sunt întotdeauna gata să ajute și apreciază armonia în relații.

Bijuteriile de epocă.

Această alegere dezvăluie o natură onestă și muncitoare. Astfel de persoane prețuiesc tradițiile și îi tratează pe alții cu respect. Iau totul în serios și uneori sunt dure. Singura problema este că de multe ori persoanele care aleg astfel de accesorii nu știu sa se bucure de clipă.

Articole cu logo-uri sau simboluri ale mărcii.

Logo -urile sunt și ele o formă de comunicare vizuală. Persoana care alege articole cu logo-uri se identifică cu brandul. Persoanele care preferă bijuteriile de marcă caută adesea să-i impresioneze pe alții și să-și sublinieze statutul.

Articole de argint.

Bijuteriile de argint indică faptul că persoana care le poartă nu își va cheltui toți banii pentru a le face pe plac altora. Iubitorii de bijuterii de argint sunt încrezători, independenți și apreciază frumusețea naturală.

Bijuteriile strălucitoare.

Aceste persoane tind să-și sporească atractivitatea, să atragă atenția asupra statutului și bogăției lor.

Studiile au demonstrat că oamenii preferă mai mult obiectele cu suprafață lucioasă decât cele cu finisaj mat. În acest sens unii psihologi consideră că atracția pentru obiectele lucioase sau strălucitoare provine din vechiul obicei uman de a căuta apă – cea mai valoroasă resursă.

Articolele din materiale naturale.

Persoanele deschise și sociabile prefera bijuteriile cu pietre naturale sau din lemn, scoici, rășini și alte materiale organice. Ele apreciază naturalețea și iubesc natura.

Bijuteriile-statement.

Aceste bijuterii vor scoate pe oricine în evidență și sunt preferatele celor ce caută atenție. Astfel de persoane sunt bune la improvizație, sunt artistice, întreprinzătoare și au o minte ageră. Sunt mereu deschise către noi oportunități, au o gândire flexibilă și sunt capabile să se adapteze oricăror schimbări.

Accesoriile lucrate manual.

Dacă persoana preferă bijuteriile făcute manual, înseamnă că vrea să aibă ceva ce nimeni altcineva nu are.

Talismane și amulete.

Diverse simboluri precum ochiul sau hamsa, sunt universale. Astfel de bijuterii nu numai că subliniază statutul, dar demonstrează și faptul că persoana care le poartă tinde spre autocunoaștere și dezvoltare spirituală.

Piercing.

Pe lângă bijuteriile obișnuite unele fashioniste merg mai departe și aleg piercingul.

Dacă persoana poartă mai mult de un cercel, aceasta indică faptul că este o persoană foarte organizată și precaută, care calculează toate riscurile și planifică totul cu mare atenție.