10 ținute uimitoare și moderne în nuanțe de albastru

Albastrul se regăsește în paleta de culori vedetă în 2019-2020 conform Institutului Pantone. Culoarea albastră este rafinată, elegantă și poate fi adoptată în ținutele de zi cu zi pentru un look diferit și stilat. Este prezentă în colecțiile marilor designer, iar albastrul inspiră încredere, devotament și sensibilitate. Femeile care aleg să poarte cu mândrie nuanța de albastru, ies în evidență în orice împrejurare.

Dacă optați pentru o ținută casual, inspirați-vă din stilul stradal pentru un look impecabil în nuanță de albastru. Pentru a realiza un outfit spectaculos, combinați o pereche de blugi moderni și un palton sau un pulover oversize, o pereche de cizme lungi sau botinele preferate. În sezonul cald optați pentru un tricou confortabil, o jachetă, adidași balerini sau pantofi de tip mules.

1.

2.

3. Această nuanță este considerată ca fiind cea mai sigură în mediul profesional deoarece denotă profesionalism.

4. Gentile completează cu succes outfit-urile originale și vă vor scoate din anonimat.

5.

6.

Stilul clasic este definit prin simplitate, rafinament, feminitate și eleganță. Pentru a crea o ținută office optați pentru o pereche de pantaloni clasici albaștri sau o fustă creion, precum și o bluză sau cămașă clasică. Încălțați botine, dar pentru o ținută clasică impecabilă, alegeți să purtați o pereche de pantofi stiletto.

Accesorizați ținutele dvs. Brățările, colierele, inelele, pălăriile și ceasurile sunt opțiuni perfecte care pot fi folosite pentru a vă completa aspectul. Dar să nu exagerați! Simplitatea este cheia eleganței.

7.

8.

9.

10.

Albastrul este o culoare care avantajează toate femeile așa că aveți tot mai multe motive pentru a o include în garderoba dvs!