10 ținute interesante pentru o doamnă matură

Doamnele mature își vor scoate în evidență individualitatea și frumusețea datorită unor ținute frumoase și selectate cu atenție.

Optați pentru îmbrăcăminte simplă și comodă, în care să vă simțiți bine.

Un look alb-negru este perfect pentru o doamnă frumoasă și îndrăzneață. O fustă albă midi, în combinație cu un pulover supradimensionat negru și o pereche de adidași formează împreună o ținută perfectă pentru fiecare zi.

Un palton large, un pulover, o pereche de pantaloni și o geantă mare vor crea o ținută casual modernă și comodă.

O pereche de pantaloni drepți într-o nuanță de gri deschis arată ideal în combinație cu un pulover negru supradimensionat.

O fustă midi în carouri în combinație cu un palton negru se va încadra perfect atât într-un look casual cât și în unul mai festiv. O geantă mini și o pereche de încălțăminte comodă completează perfect întreaga imagine.

Nuanțele de gri și negru sunt nobile și oferă ținutei eleganță și tinerețe.

Rochiile midi cu mai multe straturi aparțin stilului Boho și arată extraordinar.

O ținută neagră, formată dintr-o jachetă, pulover, fustă midi și adidași este o soluție foarte elegantă pentru doamnele adulte care iubesc confortul.

Un trenci oversize de culoarea anului este ideal pentru această primăvară.

Această ținută este foarte modernă, vi se va potrivi perfect.

Un sacou alb și o pereche de pantaloni de aceeași culoare și un pulover cu dungi alb-negru formează o ținută lejeră și frumoasă, perfectă pentru această primăvară.

Care dintre aceste ținute în stil „boho” v-a atras atenția? Așteptăm cu drag comentariile Dumneavoastră!