10 tendințe din anii 2000 după care toată lumea era înnebunită, iar acum ne este rușine când ne amintim

Moda din îndepărtații ani 2000 a fost ca o gură de aer proaspăt pentru noi. Avea un amestec de stiluri din diferite subculturi, ceea ce acum este imposibil de imaginat.

Unele tendințe de atunci par atât de ridicole încât ne întrebăm involuntar: „Cum am purtat toate astea?”

Bolero.

Aceste pelerine scurte fără elemente de fixare erau visul tuturor tinerelor fashioniste. Au fost la modă diferite tipuri de bolero: dense sau din plasă, cu paiete sau strasuri, cu mâneci lungi strâmte sau scurte și voluminoase.

Leggings și tunică.

Tinerele purtau leggings sub rochii sau ca pantaloni. Modele scurte arătau cel mai ridicol, mai ales în combinație cu o rochie tunică, un top alungit sau cu fustă mini din denim. Adesea, această imagine era completată de o curea largă cu cataramă masivă – o altă tendință a anilor 2000.

Jambiere tricotate peste pantofi.

Multe tinere din anii 2000 purtau jambiere similare. Această tendință, pe lângă faptul că era ridicolă, nu era practică, mai ales pe timp de ploaie. Dar acest lucru nu le-a oprit pe fashioniste. Acum ne bucurăm că această tendință a rămas în trecutul îndepărtat.

Blugi cu strasuri.

Vă amintiți probabil pantalonii evazați din denim cu talie ultra-joasă. Și dacă acest model era împânzit și cu strasuri, atunci acești blugi erau în top.

Ochelari de soare cu lentile colorate.

În acea perioadă erau în vogă ochelarii cu lentile colorate și logo-urile unor mărci celebre. De multe ori erau falsuri.

Rochii și fuste cu margini asimetrice rupte.

În acele vremuri aceste rochii erau foarte stilate. Poate pe ringul de dans, aceste ținute ar arăta acum spectaculos, iar în viața de zi cu zi arată ridicol.

Tricou alb cu fustă mini sau blugi.

Tinerele din acea perioadă nu se temeau să-și arate silueta. Tricourile albe și fustele mini sau blugi cu talie joasă le deformau silueta: trunchiul părea mai lung, iar bretelele sutienului făceau ținuta neîngrijită.

Unghii pătratee.

Industria unghiilor a cedat și ea tendințelor anilor 2000. Lungimea și forma unghiilor era de neimaginat. Cea mai populară formă era cea pătrată, chiar și pentru unghiile foarte lungi.

Lanț la talie.

În acea perioadă era la modă piercing-ul mare în ombilic sau lanțuri în zona taliei.

Manșete înalte la blugi.

În anii 2000 erau la modă blugii cu manșete înalte, care arătau destul de ciudat.

Ce tendințe din anii 2000 ați adăuga la lista noastră?