10 tendințe de machiaj pe care prea puține fashioniste au curajul curajul să le urmeze în fiecare zi

Culorile aprinse pot avea influență benefică asupra stării noastre emoționale. În 2021 sunt la modă următoarele tendințe de machiaj: nuanțe neon, farduri de diferite culori, sprâncene decolorate sau buze curcubeu. Moda este imprevizibilă. Iar noi suntem siguri de faptul că foarte puține fashioniste, când vor afla de aceste tendințe, vor spune: „Vreau să le încerc”.

Ne-am întrebat și noi ce este la modă în această vară. Și, să recunoaștem, unele tendințe ne-au șocat.

Sprâncene decolorate.

Decolorarea sprâncenelor este o tendință care poate fi inclusă în categoria „frumusețea cere sacrificii”, deoarece această procedură poate fi periculoasă pentru ochi.

Puteți folosi, desigur, ca alternativă corector, luminizer sau gel pentru sprâncene pentru a încerca această tendință.

Buze curcubeu.

Astăzi, aproape fiecare make-up artist postează fotografii cu machiaj de culoarea curcubeului. Această tehnică este una complexă, aplicarea unui astfel de machiaj necesită abilitate și este mai potrivită pentru petreceri tematice decât pentru fiecare zi.

Pleoapa inferioară conturată pe jumătate.

Această tendință a fost demonstrată pentru prima dată la Săptămâna modei din New York în timpul prezentării colecției lui Peter Som.

Farduri de ochi în nuanțe acide.

„Este timpul să fim creativi și să folosim toate culorile curcubeului pentru a crea ceva vibrant și unic pe pleoape” -afirmă Reni Loise, make-up artist celebru.

Sprâncene neîngrijite.

Se creează impresia că epoca sprâncenelor bine îngrijite se încheie. În 2021 observă sprâncene fără formă, pufoase, decolorate, crescute. Jimena Garcia, expert în sprâncene Chanel, spune: „Trebuie să pară că nu le-ați atins de un an. Dar aceasta este o artă. Dezordinea organizată înseamnă chic”.

Săgeți colorate.

Tușul colorat nu ar trebui luat prea în serios. Se poate folosi doar pentru un machiaj mai jucăuș. Pentru a crea un aspect îndrăzneț puteți utiliza un rimel colorat.

Flori pe față.

Această tendință a apărut pe podium. Make-up artistul James Kalyardos a lipit petale de flori pe fața și gâtul modelelor în timpul Săptămânii Modei din New York. Această tendință este pentru vară.

Pleoape machiate în diferite culori.

Pentru a crea un efect original unii make-un artiști folosesc farduri de ochi de diferite culori, de obicei contrastante.

Animal print pe ochi.

Acest model este adesea folosit de vedete atunci când apar pe covorul roșu. Sfidător și neobișnuit, atrage întotdeauna atenția.

Figuri geometrice pe pleoape.

Deoarece nu există reguli în machiaj, putem încerca orice ne plece. Formele geometrice care depășesc cu mult liniile naturale ale ochilor sunt ideale, dacă v-ați săturat de machiajul tradițional.

Care dintre aceste tendințe ați dori să le încercați pentru un machiaj de fiecare zi?