10 tendințe care nu demult se considerau rușinoase, iar acum sunt la vârful modei! 

Moda ne surprinde adesea. Îmbrăcămintea, care până de curând era considerată groaznic de indecentă, astăzi devine cotidiană. Să luăm de exemplu costumele sport, care sunt purtate oriunde, la o serbare sau la muncă, de exemplu. De blugi cu zdrențe și rupturi nici nu mai vorbim.

Noi am decis să studiem puțin, care dintre tendințele actuale au fost considerate absurde de curând. Iar acum, multe dintre ele, apropo, s-au dovedit a fi întruchiparea confortului.

1. Scame vizibile pe îmbrăcăminte 

În timp ce noi îndepărtăm scamele cu o lamă sau mai cheltuim și bani pentru un aparat special, moda ne-a oferit un adevărat cadou. Așadar, în 2019, vestita Victoria Beckham a ieșit în public într-un pulover complet acoperit cu astfel de scame. Iar mai târziu, diferite mărci au început să producă linii întregi de astfel de pulovere ”ponosite”.

2. Și găuri nu mai puțin atrăgătoare 

Odată, nu cu mult timp în urmă, o domnișoară decentă nu-și putea permite ”găuri” în garderoba sa – doar haine curate și frumos aranjate. Astăzi, nu mai putem fi surprinși de haine care, de parcă s-au luptat câțiva ani la rând fie cu moliile, fie cu ghearele pufoșeniilor dragi. Blugi, tricouri, aceleași pulovere și chiar dresuri cu rupturi – aceste lucruri sunt relevante de mai bine de un an și oricât de contradictorii nu ar fi, nu vor renunță la pozițiile de top.

3. Accente la limita decenței    

Tot felul de variante de corsete, care odinioară erau considerate lenjerie intimă și de prost gust, sunt în trend astăzi. Lungi sau scurte, pe sârmă sau tricotate, purtate peste alte haine – chiar și cea mai conservatoare doamnă își va găsi propriul model. Acum bunicile din curtea blocului au despre ce să bârfească.

4. Uneori se mai vede și lenjeria intimă 

Dacă nu cu mult timp în urmă fetele își ascundeau afurisitele bretele a sutienului, astăzi demonstrația acestei piese de îmbrăcăminte (și în principiu, a lenjeriei) este susținută ferm de femeile moderne. Oricât ne-am împotrivi, poate într-adevăr arăta frumos. Doar dacă, desigur, totul se face corect.

5. Haine ce arată ca o pijama 

Deja nu de un an, designerii ne sugerează să mergem pe străzi de parcă tocmai am părăsit dormitorul. Țesăturile vaporoase, bretele subțiri, costumele în stil de pijama și paltoanele de tip halat pot părea ieșite din comun. Dar, orice s-ar spune, rămâne totuși foarte atractive. Unde mai pui, acestea sunt și confortabile!

6. Modele ce nu subliniază avantajele siluetei  

Cândva era ceva normal, când hainele se potriveau perfect pe siluetă și bineînțeles, îi subliniau avantajele. Mai ales talia! Iar astăzi putem să luăm cămașa soțului sau să îmbrăcăm un pulover atât de mare, încât și trei fete pot încăpea în el. Și nici măcar nu trebuie să vă puneți o centură.

7. Lanț masiv ca accesoriu 

Mamele și bunicile chiar și ale colegilor noștri editoriali nu prea respectă bijuteriile simple: doar cele din aur sunt considerate valoroase. Mai mult, doar produsele gingașe și minimaliste, deoarece cele masive pot părea vulgare. Dar în ultimii ani, lanțurile uriașe de fier au devenit un adevărat hit. Această tendință a fost preluată de multe mărci cunoscute.

8. Papuci de plajă ca parte a aspectului urban 

Am fost întotdeauna convinși că tot felul de flip flops au fost create exclusiv pentru plajă și este pur și simplu indecent să vă plimbați cu ele prin oraș. Dar acum este ceva normal să combinați acești papuci ”frivoli” chiar și cu un costum de afaceri. Cu atât mai mult, pot fi combinați cu orice ținută de fiecare zi.

9. Costum sportiv ca o opțiune clasică pentru fiecare zi  

Recunoașteți, toată lumea din orașul dvs poartă aceste hanorace oversize cu pantaloni sport? Magazinele sunt pline cu opțiuni similare de diferite culori? Deci, până bunicele se apucă de cap și roagă fetele să poarte rochițe drăguțe, vom alege din nou doar confortul.

10. Cele mai îndrăznețe combinații de imprimeuri și culori 

Ne amintim cu toții de sugestia impusă încă din copilărie, că, mai mult de trei culori într-o ținută nu e bine și ar trebui să fie doar un print. Dar în timpul nostru, la sigur puteți juca cu nuanțele, iar articolele garderobei, ca și cum ar fi cusute din mai multe haine (de exemplu, cracii pantalonilor de diferite culori). Aceasta reprezintă una dintre tendințele principale.

Ce părere aveți despre astfel de tendințe noi? Așteptăm cu drag comentariile dvs.