10 soluții cu stil pentru doamnele care doresc să-și schimbe coafura

Uneori femeile sunt tentate să se schimbe radical. În astfel de momente, de cele mai multe ori ele apelează la un coafor. Indiferent că este vorba de o tunsoare nouă sau o coafură, important este ca măcar cu ceva să te înnoiești. Iată de ce redacția noastră a ales top 10 coafuri și tunsori cu stil care să vă inspire atunci când veți decide să încercați ceva nou.

1. „Nirvana Blonde”

Visați de mult timp să vă faceți blondă? Iată și lovitura magică. Vopsirea părului în stil „Nirvana”, de fapt al solistului acestei trupe Kurt Cobain, este de ceva timp în vogă printre celebritățile din Occident.

2. Tunsoare Garçon

Chiar și tunsorile scurte pot fi elegante. Dacă simțiți că acest stil vi se potrivește, atunci nu ezitați să vă tundeți! Iar dacă vă doriți puțină diversitate, vă puteți face un breton lung sau îl puteți vopsi într-o nuanță neobișnuită.

3. Dispoziție în culori neon

La mai multe prezentări de modă din acest an, modelele au apărut în fața publicului cu fire de neon în păr. La drep vorbind, este o idee originală. Cu siguranță că o astfel de coafură nu este potrivită pentru orice zi, dar la petrecerea de Revelion nici că se poate mai potrivit.

4. Breton!

În situația în care vreți să evitați schimbările radicale de look, optați pentru un breton. Dacă nu ați avut niciodată breton și sunteți posesoarea unui păr drept, atunci trebuie neapărat să încercați.

5. Tub din plastic?

La o prezentare de modă marca Chanel modelele defilau grațios cu coafuri futuriste. Părul lor prins în coadă era introdus într-un tub transparent din plastic, și arăta asta destul de neobișnuit.

6. Două agrafe

Încercați să vă prindeți părul din ambele părți cu două agrafe de același fel și aranjați-vă buclele așa cum vă place. Vă puteți ondula ușor părul lăsând în același timp partea de sus ușor prinsă.

7. Retro

Întoarcerea în trecut poate fi uneori foarte plăcută. Acest lucru este valabil mai ales pentru tendințele în modă care revin la noi treptat. Încercați o tunsoare din anii 90 care v-a cucerit.

8. Păr ondulat

Dacă aveți părul creț sau ondulat, lăsați-l în libertate. Probabil că vi-l îndreptați mereu din cauza că uneori stă zburlit și arată puțin nearanjat. Încercați însă să priviți acest lucru dintr-un alt unghi – arată cu adevărat chic

9. „Liceista”

Din păcate nu este posibil să revenim la anii de școală, însă este destul de simplu să readucem tunsorile și coafurile din acele vremuri frumoase.

În mod special – părul prins neglijent în coadă de cal cu un elastic mare și multicolor.

10. Cosițe, cosițe, cosițe

Cosițele sunt mereu la modă. Încercați să împletiți o cosiță sau mai multe lăsând restul părului liber. Alegeți o coafură cu cosița la spate sau într-o parte, nu ezitați să experimentați și să faceți ceea ce vă place.