10 situații în care membrii familiei au spus, fără a ezita, ceea ce au dorit

După cum știm, membrii familiilor regale trebuie să respecte anumite reguli. Cu toate acestea, dacă ducesa sau prințesa dorește să transmită un anumit mesaj publicului, o poate face pe ascuns, folosind câteva detalii vestimentare. Să vedem împreună care sunt aceste „semne”.

La 20 de ani după trecerea în neființă a prințesei Diana Catherine, ducesa de Cambridge, a purtat o rochie cu imprimeu cu maci; în Marea Britanie macii sunt un simbol al memoriei și al speranței.

Ducesa de Cambridge adat dovadă de solidaritate cu mișcarea #MeToo alegând o centură neagră la gala premiilor BAFTA din 2018.

Meghan Markle și-a susținut prietena Victoria Beckham purtând un pulover din colecția ei de modă pentru o vizită oficială în Irlanda.

Kate Middleton a ales o broșă în formă de frunză de arțar, simbolul Canadei, în timpul vizitei sale de acolo.

Prințul Harry și-a îmbrăcat pentru ultima dată uniforma de ofițer Royal Marines, aducând tribut armatei britanice în care a slujit, iar soția sa a strălucit într-o rochie Safiyaa Cape.

Cea de-a treia nepoată a Elisabetei a II-a, prințesa Eugenie de York, are o cicatrice pe spate, cu toate acestea a ales să în ziua nunții o rochie cu spatele decoltat.

Ducesa a ales o rochie cu simbolul naționale al țării – vulturii – pentru o vizită în Germania.

Voalul de nuntă al lui Meghan Markle a reprezentat unitatea tuturor țărilor din Commonwealth of Nations: pe pânza de 5 metri au fost aplicate 53 de flori fiecare dintre ele reprezentând una dintre țările din Commonwealth.

Pentru interviul cu Oprah Winfrey, Meghan a ales o ținută Armani în alb și negru, în care unii experți au văzut mai multe simboluri. Lotușii simbolizează înțelepciunea, reînnoirea vitalității, această rochie fiind și un omagiu adus lui Wallis Simpson.

Kate Middleton a purtat la o recepție din Varșovia o rochie de cocktail creată de un designer polonez, Gosia Baczynska.

După un divorțul scandalos de soțul ei, prințesa a evitat marca Chanel. Iată ce s-a întâmplat, potrivit lui Jason Brandson, un designer cu care a colaborat în 1996: „A scos o grămadă întreagă de pantofi și genți din dormitor și le-a aruncat pe canapea. Am început să le privesc pe toate, i-am întins o pereche de pantofi Chanel și i-am spus: „Se vor potrivi cu Versace”, dar Diana a spus că nu le poate purta din cauza literei C, care-i amintește de Camilla și Charles”.

Ce a vrut să comunice Meghan Markle cu ședința foto „însărcinată”: arborele din spatele lor și grădina reprezintă fertilitatea, viața și mișcarea.