10 situații, când miresele au fost cu greu recunoscute de către mirii lor.

Cea mai importantă zi din viața unei femei este ziua nunții care trebuie să fie perfectă. Iar drumul către altar reprezintă o probă serioasă a fiecărei mirese. Pentru aceasta, trebuie să aveți un look fabulos.

Dacă până la nuntă mirele nu și-a văzut niciodată iubita machiată, atunci ar putea rămâne foarte impresionat!

Machiajul poate face minuni. Acest lucru l-au demonstrat de nenumărate ori artiștii de make-up. Un eveniment foarte important în viața noastră, care nu poate avea loc fără o procedură bună de machiaj este nunta. Atât la noi, cât și în alte țării, se obișnuiește ca în această zi miresele să poarte un make-up frumos ca să fie cât mai aproape de „perfecțiune”.

Vedeți în continuare câteva mirese care s-au schimbat atât de mult datorită machiajului, încât au devenit de nerecunoscut în ziua nunții. Mirii au rămas absolut încântați!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

După cum știm cu toate, fiecare femeie este frumoasa în mod natural. În ziua nuntii însă orice mireasa este în centrul atenției și trebuie să se simtă cât mai specială. Machiajul și coafura sunt elementele esențiale care contribuie la crearea unei imagini impecabile a miresei.

Machiajul trebuie să rezoneze în primul rând cu cea care îl va purta, să se evidențieze prin simplitate, eleganță, va pune în evidență trăsăturile frumoase și va ascunde unele mici imperfecțiuni.

Machiajul pentru mirese trebuie să fie, din punctul nostru de vedere, unul atemporal. Acest machiaj trebuie să dea impresia de tinerețe și prospețime, trebuie să fie adecvat trăsăturilor și preferințelor miresei, acesta trebuie să arate subtil și sofisticat în același timp.

Care din aceste imagini v-a plăcut cel mai mult? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!