10 sfaturi despre cum să alegeți o pereche de blugi care să vi se potrivească perfect și să țină cât mai mult

Aproape fiecare persoană are blugi în garderobă. Dar, cu această varietate de stiluri și culori, este destul de complicat să găsim modelul perfect care să se aranjeze bine și să reziste cât mai mult.

Iată la ce ar trebui să acordăm atenție înainte de a ne cumpăra o nouă pereche de blugi.

Mărimea.

Producătorii indică de obicei mărimea în inci. Pe etichetele blugilor există, de obicei, 2 numere: W (talia) și L (lungimea). Pentru a calcul în centimetri trebuie să înmulțiți numerele indicate cu 2,54.

Stofă densă.

Blugii clasici sunt din stofă densă și grea. Aceștia nu ar trebui să fie subțiri și netezi, chiar dacă sunt pentru vară.

Distanța până la fermoar.

Distanța de la cusătura de jos până la partea de jos a fermoarului nu trebuie să fie mai mare de 7-9 cm. În caz contrar blugii vor părea prea strâmți.

Talia corectă.

Dacă doriți să păreți mai înaltă, trebuie să alegeți un model de blugi cu talia înaltă. Dacă veți alege un model cu talia mijlocie și îl veți trage în sus, riscați să obțineți un efect nedorit.

Buzunarele din spate.

Când examinați cusăturile buzunarelor din spate, ar trebui să acordați atenție colțurilor. În colțul buzunarelor din spate veți observa o cusătură de întărire, care are scopul de a preveni uzura. Datorită acestor cusături buzunarele nu se vor descoase după câteva luni de purtare.

Alungirea siluetei.

Decorul vertical vă va ajuta să păreți mai înaltă și mai suplă.

Fermoarul.

Fermoarul trebuie să fie de la YKK, o marcă folosită de aproape toți producătorii de blugi. Dinții fermoarului și încuietoarea trebuie să fie de aceeași culoare.

Cheutori pentru curea.

Blugii ar trebui să aibă 5 sau mai multe cheutori pentru ca centura să se aranjeze bine.

Modele „periculoase”.

Aceste modele vor arăta bine numai atunci când aveți un abdomen plat.

Modele cu imprimeu.

Abundența decorului ne poate adăuga volum în zonele nedorite. De aceea este mai bine să alegeți modele laconice, fără detalii inutile.