10 sfaturi ca să devii și mai frumoasă timp de o lună

1. Dimineața pe stomacul gol consumați o linguriță de semințe de in

Mestecați bine și beți un pahar de apă caldă. După 30 de minute puteți lua dejunul. Aceasta e o metodă excelentă de a curăța organismul. Pielea devine netedă și viguroasă. În plus asta are și un ușor efect de slăbire sănătoasă. Totodată semințele de in întăresc părul și unghiile. Rețineți că nu este recomandat consumul de semințe de in dacă aveți pietre în organism.

2. Consumați zilnic sfeclă fiartă

Sfecla are un efect extraordinar de curățare a sângelui. Iar sănătatea sângelui este o condiție necesară pentru un aspect frumos. În plus astfel se îmbunătățește starea pielii și funcționarea organelor interne.

3. Faceți zilnic înainte de somn măști din glicerină și vitamina E

Proporțiile sunt elementare: 10 capsule de vitamina E la 30 g de glicerină. Găuriți capsulele și stoarceți conținutul. Ingredientele sunt ieftine și accesibile. Înainte de aplicare, curățați bine pielea și faceți un ușor masaj cu o periuță până pielea se înroșește puțin. În această stare celulele absorb la maxim substanțele nutritive. Micul dezavantaj e că pielea devine ușor lipicioasă până se absoarbe toată glicerina. În fiecare dimineață veți vedea cum pielea vă mulțumește pentru această hrănire: pielea va deveni mai netedă, ridurile vor dispărea.

4. Consumați zilnic 50 g de nuci

Puteți alege orice nuci care vă sunt pe plac. Părul și unghiile își vor îmbunătăți starea vizibil după doar 2 săptămâni.

5. Mască pe bază de muștar o dată la trei zile

Amestecați muștar praf și ulei vegetal (preferabil de brusture sau de germeni de grâu) până la consistența unei paste.

Aplicați masca pe părul umed pentru 20-30 de minute, după care spălați-l. După o lună de aplicare regulată părul va căpăta un volum de invidiat.

6. Îmbrăcați ciorapi înainte de somn

Să fie naturali, din bumbac sau lână, în funcție de anotimp. Seara, după ce faceți baie, ungeți picioarele cu amestec de unt și câteva picături de ulei de mentă. Apoi îmbrăcați ciorapii și mergeți la somn. După o lună de asemenea proceduri zilnice, picioarele dvs. vor avea un aspect impresionant. Vă recomandăm să începeți procedura cu o lună înainte de sezonul estival.

7. Aveți grijă de gene

Veți avea nevoie de un recipient gol de rimel. Spălați-l în interior cu periuța sa înmuiată în săpun. Uscați-l, apoi adăugați ulei de germeni de grâu. Atât! Acum aveți la dispoziție un produs 100% natural pentru întărirea genelor. Aplicați uleiul cu periuța înainte de somn pe toată lungimea genelor. Nu e nevoie de o aplicare abundentă, e suficient abia abia să le înmuiați. După o lună veți observa că genele au devenit mai dense, mai puternice și mai energice.

8. Îngrijiți pielea corpului

Amestecați 1 pahar de smântână grasă și 1 pahar de sare de mare (se poate și sare iodată obișnuită). După ce faceți baie, masați bine toată suprafața corpului cu acest amestec și mai spălați-vă o dată cu apă caldă. Faceți asta după fiecare baie. Sarea are efect exfoliant și dezinfectant, iar smântâna hrănește celulele pielii și nu-i permite sării să o zgârie.

9. Faceți rost de un produs minunat cum este uleiul de amarant

Principalul component al acestui ulei este scualena, care la rândul său este unul din principalele componente ale pielii. Uleiul se absoarbe în proporție de aproape 100% și este în afara oricărei concurențe în ce privește lupta cu ridurile, cicatricile, arsurile și alte fenomene neplăcute. Uleiul de amarant poate fi folosit zilnic, atât pe față, cât și pe corp. Unicul dezavantaj al acestui ulei este prețul ridicat.

10. Pregătiți o apă specială pentru clătirea părului

Adăugați în apă câteva picături de ulei de mentă (5 picături la 1 litru) și clătiți părul de fiecare dată după ce îl spălați. În acest fel pielea capului va căpăta o prospețime excelentă. În plus această soluție reduce durerile de cap, e eficientă împotriva mătreții și ameliorează starea părului foarte gras.

error: Content is protected !!