10 semne care trădează lipsa totală de gust, în materie de haine.

Unele persoane vor să-şi reînnoiască garderoba și, lunar cheltuiesc o avere pe haine și accesorii pentru a arăta impecabil, dar totuși se îmbracă fără gust. Dar această problemă poate fi rezolvată.

Iată care sunt semnele care denotă lipsa de bun-gust, iar dacă scopul dvs este să arătați mereu bine, să vă îmbrăcați cu gust, atunci nu trebuie să le ignorați.

Nu mixați mai multe stiluri.

Moda actuală se bazează pe mixarea mai multor stiluri. Puteți amesteca diferite nuanțe, printuri și texturi, dar și stiluri aparent complet opuse. Ținutele în același stil sunt plictisitoare și monotone.

Nu sunteți creative.

Nu luați în mod serios moda și propriul stil, altfel riscați să creați ținute plictisitoare. Ținuta office o puteți accesoriza cu o broșă sau un accesoriu neobișnuit, cu adidași albi. Pentru ținutele de seară optați pentru o pereche de pantofi masculini.

Nu accesorizați ținutele.

Accesoriile potrivite sunt cele care fac diferența. Adesea, un accesoriu bine ales poate deveni principalul element al ținutei dvs și o poate transforma radical, de exemplu, costumul office poate deveni un costum de seară dacă îl accesorizați corect. Din păcate, multe femei nu știu cum să aleagă accesoriile potrivite: unele le folosesc în exces, pe când altele deloc.

Nu spargeți stereotipurile.

Toate prietenele dvs poartă rochii și adidași, dar dvs încă purtați cei mai incomozi pantofi cu toc înalt. Și tot acest efort numai „pentru că sunteți femeie”. Stereotipurile dăunează nu numai calitatea vieții ci și au un impact negativ și asupra stilului dvs. Din cauza stereotipurilor, nu puteți crea și bucura de multitudinea de ținute comode și stilate.

Dresuri în nuanță de bronz.

Optați pentru ciorapi tip pantalon care se potrivesc cu nuanța pielii dvs. Dar un cumpărați niciodată dresuri de culoare deschisă!

Pantofi cu platformă ascunsă și toc foarte înalt.

Pantofii cu platformă ascunsă nu mai sunt la modă, dar din păcate, încă multe femei poartă acest model. Acești pantofi nu trebuie să se găsească în dulapul dvs. Optați pentru o pereche de stiletto sau pantofi clasici cu toc.

În șifonier aveți doar haine de marcă.

Goana după hainele “de firmă„ e una dintre problemele cu care se confruntă doamnele și domnișoarele. Absolut toate femeile împătimite de modă știu cum să creeze ținute rafinate mixând haine de brand și haine no-name.

Geanta este asortată cu pantofi.

Nu este necesar să asortați geanta cu pantofii. Tendințele în materie de modă recomandă mult mai multă libertate în alegerea accesoriilor.

Sunteți adepta fake-urilor.

Nu cumpărați și nu purtați fake-uri!

Hainele care nu corespund mărimii dvs.

Nu purtați nici haine prea mici și nici prea largi. Este o alegere care denotă lipsa de bun-gust. Cumpărați și îmbrăcați doar haine care corespund mărimii dvs. Dacă aveți îndoieli în timp ce faceți cumpărături, nu ezitați să solicitați ajutor de la un consultant. Sau cumpărați două dimensiuni, și acasă decideți care articole vestimentare le veți restitui. Chiar și hainele oversize ar trebui să fie de mărimea potrivită.