Vă îndoiați de existența lui? 10 semne că îngerul vostru păzitor este undeva pe aproape.

Îngeraș cu ochi de aur și cu aripi la spate, ai grijă de mine!

Ne mângâiem deseori cu ideea că îngerii noștri păzitori se află lângă noi, ne privesc și ne protejează în momentele dificile. Acest lucru ne dă speranță chiar și în cele mai grele clipe și, uneori, ca prin minune, evităm nenorocirile care ne pasc.

Există o teorie precum că îngerii păzitori sunt persoanele noastre apropiate, care au părăsit această lume fizic, dar spiritual au rămas alături noi. Ele sunt invizibile, se află în apropiere și încearcă să ne protejeze și să ne avertizeze când suntem în pericol.

Iată 10 semne care ne demonstrează acest lucru!

1. Formele norilor.

Când erați copii, ați studiat, cel mai probabil, formele norilor. Dacă, privind spre cer, veți observa chipul unei persoane dragi, care nu mai este în viață, să știți că acest lucru nu este întâmplător.

Spiritele pot folosi norii pentru a transmite mesaje, să vă dea de înțeles că există. Acestea pot include semne mai generale, cum ar fi niște forme de pene sau fotografii care vă reamintesc de o anumită persoană.

2. Culoarea.

Puțini știu, dar fiecare înger are propria sa culoare care-i determină energia. Iar alegând această culoare, îi putem invita în viața noastră. În același timp ei pot folosi această culoare pentru a vă comunica că sunt aproape. Dacă veți începe a observa brusc aceeași culoare oriunde v-ați uita, nu neglijați acest lucru.

Aceasta ar putea fi și o coincidență, dar atunci când se întâmplă mai des, poate fi un semn.

3. Zgomot în urechi.

Dacă simțiți vreun zgomot care nu are nici o explicație fizică, fiți mai atenți. Atunci când spiritele încearcă să ne îndrume sau să ne ofere informații, o fac prin intermediul așa-numitor „descărcări”, un transfer de informații de dincolo.

Deoarece aceste informații ne sunt transmise la nivel spiritual, am putea să nu ne dăm seama despre ceea ce se întâmplă, cu excepția sunetelor din urechile noastre.

4. Muzică.

Se spune că muzica este un limbaj universal prin intermediul căruia putem comunica în orice limbă, cu orice cultură sau nație. Muzica mai este capabilă să transmită și mesaje din universul spiritual. Aveți vreo melodie pe care o asociați cu vreun prieten sau cu vreun membru al familiei care nu mai este în viață?

Ar putea fi vorba despre vreo melodie care v-a rămas în minte sau pe care o auziți peste tot. Deși acest lucru poate fi explicat ca o simplă coincidență, ar putea fi și un mesaj de dincolo.

5. Miracolele.

Acesta este unul dintre semnele cele mai stranii. Vorbim despre oameni, care la un moment dat au reușit să evite unele tragedii cum ar fi, de exemplu, faptul că au întârziat la avionul care s-a prăbușit mai târziu.

Astfel de lucruri sunt doar un miracol, un exemplu de intervenție divină. Ele sunt un semn că cineva vă păzește.

6. Fluturi.

Fluturii sunt considerați în multe religii și culturi drept un simbol al schimbărilor și al transformării. Dar sunt, de asemenea, asociați cu cei care au plecat de lângă noi, dar prin intermediul fluturilor ne pot comunica că sunt alături de noi.

7. Animale.

Fiți atenți la tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru atunci când vă confruntați cu cele mai dificile momente din viață. Dacă sunteți epuizat din punct de vedere emoțional și observați că un animal sau o pasăre stă în apropiere sau chiar se apropie, ca și cum ar dori să vă ofere sprijin, să știți că este vorba de un spirit.

Deoarece îngerii noștri păzitori nu pot să ne contacteze întotdeauna direct, o pot face prin intermediul altor ființe.

8. Pene albe.

Penele albe au fost considerate mai mult timp drept un simbol al purității și al îngerilor. Dacă observați vreo pană pe pământ, să știți că ar putea fi mai mult decât o simplă coincidență. Indiferent de faptul dacă o veți lua sau doar vă veți uita la ea, să știți că această pană ar putea fi un semn că îngerii vă privesc.

9. Lumânări sau lumină.

Spiritele nu sunt niște ființe fizice, dar apar sub formă de energie care circulă prin lumea noastră.

Chiar dacă nu le putem simți prezența, am putea să le observăm cu colțul ochiului, ca un licăr de lumină, care apare în vederea noastră periferică.

10. Senzații.

Deși există multe semne fizice, care ar trebui luate în considerare, nu subestimați niciodată puterea propriei intuiții și primele impresii. Uneori aveți pur și simplu senzația, că cineva se află în apropiere de Dvs.

Dacă această senzație vă dă o stare de confort, siguranță și căldură, atunci acesta ar putea fi îngerul Dvs păzitor. Ați putea simți chiar cum cineva vă privește sau vă pune o mână pe umăr.

Îngerii au alte modalități prin intermediul cărora ne comunică despre prezența lor în viața noastră. Fiți atenți la semnele lor și, foarte probabil, veți reuși să evitați unele probleme ori să vă întâlniți fericirea în cale.

Ați avut parte de asemenea experiențe?