10 secrete pentru a atrage prosperitatea

Cum puteți atrage banii? Zece sfaturi din popor.

La momentul actual, deși suntem foarte raționali, acceptăm ezoterismul, înțelepciunea și experiența acumulate de-a lungul secolelor. Este imposibil să avem mulți bani fără a munci din greu. Cu toate acestea observăm că unor persoane le este mult mai ușor să obțină anumite lucruri, în timp ce alții luptă, dar obțin rezultate foarte modeste. Probabil că din cauza că acești oameni știu cum să atragă bunăstarea.

Cum să acumulați bani mai mulți, cum să nu-i pierdeți și cum să atrageți succesul financiar?

În primul rând trebuie să fiți mai atenți și să nu ignorăm semnele pe care ni le trimite Universul. Astfel veți putea evita greșelile și problemele asociate cu banii. Indiferent ce semn aveți în față: de avertisment sau unul bun, este important să-l interpretați corect și să reacționați la timp.

Vă oferim, în continuare, zece secrete care vor atrage energia bogăției și prosperității.

Încercați să țineți cont de ele și veți observa cât de curând vi se va schimba relația cu banii.

1. Păstrarea banilor.

Dacă banii nu sunt păstrați corect, vă vor ocoli casa. De aceea analizați bine unde și cum veți păstra banii economisiți. În primul rând banii nu iubesc spațiile deschise, așa că nu-i aruncați pe masă, nu-i țineți la vedere. Locurile nerecomandate pentru păstrarea banilor sunt bucătăria și dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjeria de pat. Banii trebuie să aibă un loc special și un obiect în care să fie păstrați (nu contează ce fel de obiect): portofel, cutie, organizator, gentuță, pușculiță. Și trebuie să aveți mereu grijă să puneți regulat bani, chiar și mărunțiș, ca să nu stagneze energia.

2. Ordine în bani.

O altă metodă de a atrage banii este de a-i ține mereu în ordine locul și, în genere, întreaga locuință. Astfel energia bunăstării va circula liber și va atrage banii. Un alt moment important: banii vor dispar dacă lângă ușa de la intrare veți avea încălțăminte murdară. Spălați-o și curățați-o regulat și puneți-o în dulap.

3. Transmiterea banilor.

Un alt moment important despre care uităm. Nu trebuie să transmiteți banii din mână în mână, dar să-i puneți pe o suprafață oarecare. De ce nu se recomandă să faceți acest lucru? Pentru că dacă persoana căreia îi dați banii are o energie mai puternică decât a Dumneavoastră, ea va prelua succesul financiar odată cu banii. Excepție vor face călătoriile în transportul public și alte situații în care nu este posibil să puneți banii pe o anumită suprafață.

4. Monedă sub prag.

Acesta este un ritual foarte vechi care vă ajută să atrageți energia bunăstării în casă. Luați o bancnotă de cinci lei și puneți-o sub pragul casei. Banii vor găsi un obstacol la ieșirea din casă, de parcă s-ar împiedica și nu vor putea ieși.

5. Simbolurile casei.

Bunăstarea a existat mereu în casele oamenilor. Chiar dacă la momentul actual sobele și șemineele devin raritate, aproape în fiecare casă avem aragaz, rolă, frigider, care trebuie să fie mereu curate. Dacă nu vă place să gătiți sau nu mențineți în ordine bucătăria, veți atrage energia negativă în casă. Pentru a asigura o atmosferă plăcută în casă și pentru a atrage bunăstarea, cumpărați mere și miere, care sunt benefice pentru organismul nostru și, în plus, atrag banii.

6. Rezerve de bani.

Depozitarea banilor, după cum am menționat deja, este foarte importantă pentru atragerea succesului financiar. Păstrați mărunțișul în buzunarele sacourilor, ale îmbrăcămintei exterioare. Nu este bine să țineți buzunarele goale, iar banii din buzunare nu vor fi doar o descoperire plăcută, dar vor atrage alți bani.

7. Talismanele pentru atragerea banilor.

Pentru a avea bani, trebuie să aveți și niște talismane pe care să le faceți singuri, încărcându-le cu energia Dumneavoastră pozitivă și aceste talismane vor atrage bunăstarea doar în casa voastră.

8. Banii iubesc să fie numărați.

Banii trebuie să fie numărați. Monedele și bancnotele iubesc să fie ținute în mână, să fie în permanență în contact cu oamenii. Nu numărați banii în tăcere, atunci când sunteți nervoși, faceți-o cu plăcere, încărcați-i cu energie pozitivă și atunci nu vor dori să plece din mâinile Dumneavoastră. Nu ar trebui să vă imaginați, în timp ce-i numărați, cum îi veți cheltui. Dacă economisiți ca să vă procurați ceva anume, atunci gândiți-vă la acest lucru deoarece gândul are putere și vă va ajuta să vă realizați mai repede visul.

9. Banii pe masă.

Am menționat deja că nu trebuie să aruncați banii oriunde, mai ales pe masă; cheile și banii nu ar trebui să se afle niciodată pe masă, fiind un gest de neglijență care va alunga bunăstarea din casă.

10.  Puterea cuvintelor.

Dacă doriți să atrageți banii, nu spuneți niciodată că nu aveți bani su că sunt ultimii bani: aceste afirmații trebuie excluse din vocabular. Dacă aveți niște situații extreme, utilizați alte cuvinte pentru a descrie situația. Dacă veți spuneți că aveți puțini bani, va fi mai bine decât să spuneți că nu aveți deloc. „Mi-au rămas foarte puțini bani” – e mai bine decât „Aceștia sunt ultimii mei bani.” Dacă veți utiliza regulat astfel de fraze, chiar nu veți mai avea bani deoarece cuvintele au proprietatea de a se materializa.

Aceste reguli simple vă vor ajuta să vă păstrați și să vă înmulțiți banii! Credeți în forțele proprii, gândiți pozitiv și veți reuși cu siguranță să atrageți bunăstarea în casele Dumneavoastră!