10 secrete pentru a arăta, în încălțăminte cu talpă joasă, la fel de bine ca în cea cu tocuri

Încălțămintea cu talpă joasă este perfectă pentru persoanele care duc un stil de viață activ, având agenda foarte încărcată.

Dacă aveți impresia că încălțămintea cu talpă joasă nu arată la fel de șic ca cea cu tocuri, vă propunem următoarele idei de ținute.

Balerini.

Acest modele de încălțăminte este, probabil, unul dintre cele mai comode și versatile. Se combină atât cu rochii și fuste, cât și cu blugi, pantaloni și salopete. Îi puteți purta pentru a merge la o plimbare, la birou, la o petrecere sau la teatru. Majoritatea stiliștilor includ balerinii în garderoba de bază și ne recomandă să alegem culoarea neagră sau bej.

Botine.

Combinația dintre rochie sau fustă și botine a devenit deja una clasică. Acest model de încălțăminte subliniază feminitatea, adăugând o notă îndrăzneață ținutelor. Nu ezitați să combinați cizmele nu doar cu blugi, ci și cu rochii clasice, paltoane lungi și pantaloni clasici.

Cizme.

Cizmele înalte fără toc sunt ideale pentru femeile care preferă stilul clasic și comoditatea, fiind elegante și feminine. Cizmele mai sus de genunchi vă vor ajuta să creați niște ținute în stilul anilor 70, dar regula principală este să evitați hainele provocatoare.

Adidași.

Adidașii au încetat de mult să mai fie doar pentru sport. La momentul actual femeile de diferite vârste îi combină cu fuste delicate, costume formale sau rochii clasice. Nu vă fie teamă să experimentați și veți arăta minunat.

Sandale.

Sandalele sunt de neînlocuit în sezonul de vară, acestea nu sunt doar pentru plajă sau vacanță. Le puteți combina cu orice haine și orice stil.

Loafer.

Inițial acest model era exclusiv masculin, dar acum a devenit preferatul multor femei.

Espadrile.

Au fost împrumutate de la țăranii spanioli. Sunt comode, ușoare și elegante, perfecte pentru fiecare zi sau pentru a merge în vacanță, se combină ușor cu alte haine, nu ocupă mult spațiu în valiză și sunt potrivite pentru plimbări lungi.

Oxford.

Un alt model de pantofi care a fost împrumutat din garderoba bărbaților. Pot fi purtați atât la birou, cât și la diferite ocazii.

Mocasini.

Mocasinii sunt foarte comozi și se potrivesc oricărei ținute. Modelele în culori neutre pot fi purtate cu fuste și pantaloni clasici, iar cele colorate sunt mai potrivite pentru ținutele mai relaxate.

Ghete.

La momentul actual acestea sunt nelipsite în garderoba fashionistelor. Modelele de culoare albă sau pastelate se combină perfect cu orice tip de îmbrăcăminte și se potrivesc oricărui stil.