10 secrete de machiaj, ce pot schimba viața!

Un machiaj de calitate înaltă necesită concentrare și mult timp liber, în timp ce artiști de make-up profesioniști realizează machiajul mult mai rapid și mai bine.

Care sunt secretele lor?

După ce veți citi acest articol machiajul Dumneavoastră se va transforma dintr-o rutină într-un adevărat ritual!

1. Aplicați fard de obraz pe pleoape!

Dacă aveți la îndemână doar rimel și fard de obraz,  după ce aplicați fardul pe pomeți, nu uitați să atingeți cu pensula pleoapele și zona de sub sprâncene.

2. Înmuiați și dezinfectați creionul cu ajutorul unei brichete.

Înainte de a-l utiliza, încălziți vârful creionului la flacăra unei brichete: va deveni mai moale.

3. Utilizați un burete + ulei.

Dacă aveți pielea uscată, aplicarea fondului de ten poate fi o problemă. Utilizați un burete înmuiat într-un ulei special pentru față. Uleiul de cocos este, la fel, destul de bun pentru aceasta. Buretele „uleios” vă va ajuta să aplicați perfect fondul de ten chiar și pe pielea uscată și sensibilă.

4. Utilizați un corector.

Când utilizați corectorul pentru a ascunde cearcănele, nu uitați de celelalte două zone problematice: lateralele nasului și colțurile ochilor. Pielea din aceste zone este, de obicei, de altă culoare.

5. Aplicați fixativ de păr în locul produselor speciale pentru sprâncene.

Pentru a avea sprâncenele aranjate și pieptănate, nu este necesar să cumpărați un produs special, dar încercați să utilizați puțin fixativ pentru păr.

6. Aplicați două tipuri de fond de ten.

Pentru a obține un machiaj perfect, utilizați două tipuri de fond de ten: unul mai dens care se va aplica doar pe zonele mai problematice, cum ar fi, de exemplu, în jurul gurii (pielea din această zonă necesită adesea corecție) sau pe zonele iritate, iar celălalt care este mai fluid este pentru restul feței, unde nu este necesară corecția.

7. Transformați rujul hidratant în unul mat.

Rujul mat este la modă, dar, din păcate, chiar și cele mai bune buze usucă pielea. Există o soluție mult mai simplă și mai plăcută. Utilizați rujul Dumneavoastră preferat, dar aplicați puțin blush peste el!

8. Folosiți „gogoasa” pentru păr pentru a vă curăța periile!

Pentru curățarea rapidă a pensulei utilizați o „gogoașă” obișnuită pentru păr! Va trebuie doar să treceți cu pensula peste ea și vă puteți machia liniștită în continuare.

9. Utilizați o cremă de protecție solară în loc de bază pentru machiaj.

Nu veți avea nevoie de bază pentru machiaj, dacă aveți o cremă cu protecție. Este posibil ca după aceasta să nu doriți să aplicați fond de ten, limitându-vă doar la pudră.

10. Utilizați creionul bej.

Creionul bej este o adevărată comoară. Îl puteți aplica pe pleoape înainte de a aplica umbrele sau pe buze înainte de a aplica rujul. Rezultatul va fi uimitor!