10 secrete ale tinereții veșnice care până acum au fost cunoscute doar la Hollywood

Multe actrițe de la Hollywood sunt considerate a fi un etalon al frumuseții feminine. Însă nu toate dintre ele sunt posesoarele unui aspect extraordinar. Care este secretul lor?

Un renumit cosmetolog și stilist, care a colaborat cu multe vedete, a dezvăluit câteva trucuri despre care nu se vorbește în publicitatea produselor de brand și nu se scrie în reviste. Totuși ele funcționează 100%!

Cum să arătați îngrijită

În continuare vă propunem 10 secrete ale frumuseții și îngrijirii tenului care, cu siguranță, vor fi apreciate de fiecare femeie.

1. Sprâncene și gene dese

Dacă rimelul preferat s-a uscat sau s-a terminat, nu vă grăbiți să-l aruncați! Acest recipient poate fi folosit pentru a păstra un remediu extraordinar.

Spălați tubul cu demachiant și cu un bețișor de vată, apoi amestecați 2 ml de ulei de ricin, 4 ml de vitamina E și 2 ml de suc de aloe. Soluția obținută se aplică cu periuța rimelului, pe sprâncene și gene. Repetați această procedură în fiecare seară timp de o lună și veți avea o privire extraordinară.

как выглядеть ухоженной

2. Lupta cu celulita

Împachetările sunt una dintre cele mai eficiente metode în lupta cu celulita. Pentru obținerea efectului dorit, amestecați din 2 linguri de ghimbir praf, 5 linguri de argilă cosmetică și 10 linguri de apă caldă.

Aplicați amestecul pe zonele problematice, apoi înfășurați-le cu folie alimentară. Peste 40 de minute îndepărtați folia și clătiți-vă. Repetați această procedură săptămânal.

как выглядеть ухоженной без макияжа

3. Călcâie netede

Pentru a avea călcâie netede, aveți nevoie de 2 pahare cu apă caldă, ½ pahar de bicarbonat de sodiu și 1 pahar de oțet. Introduceți picioarele într-un vas cu acest amestec, pentru 15 minute, apoi ștergeți picioarele și aplicați o cremă hidratantă.

как выглядеть ухоженной дома

4. Sâni perfecți

Aplicați pe sâni vaselină cosmetică înainte de somn, iar peste o săptămână veți avea o piele elastică și hidratată.

как выглядеть ухоженной если нет денег

5. Machiajul perfect al buzelor

Rujul nu se va șterge de pe buze, dacă le veți acoperi cu un șervețel, apoi aplicați pudră incoloră și scoateți șervețelul. Rezultatul va fi surprinzător.

как выглядеть ухоженной женщиной

6. Gene voluminoase

Veți avea gene cu volum dacă veți aplica pudră pentru copii, înainte de rimel. Prietenii vor observa schimbarea.

как выглядеть ухоженно и дорого

7. Aplicați rimelul cu grijă

Lingura nu este doar pentru a mânca. Ea vă poate ajuta să obțineți un machiaj frumos!

Pentru a avea un machiaj îngrijit puneți lingura pe pleoapa de jos, atunci când aplicați rimelul pe genele de jos. Astfel nu veți murdări pleoapa. Același truc poate fi folosit și în cazul genelor de sus.

как выглядеть ухоженной и дорогой

8. Uscați unghiile rapid

Oja se usucă foarte repede la temperaturi scăzute. Încercați să grăbiți acest proces cu ajutorul apei cu gheață. Înainte de a aplica oja, umpleți un vas cu apă și adăugați câteva cuburi de gheață.

După aplicarea lacului, introduceți mâinile în apă pentru 3 minute. La fel de eficient este și congelatorul. Peste câteva minute oja se va usca perfect.

как выглядеть свежей и ухоженной

9. Manichiură mată

Dacă nu aveți la îndemână o ojă mată, atunci aplicați oja preferată, apoi încălziți un vas cu apă și țineți mâinile deasupra lui timp de 5 secunde. Țineți mâinile astfel încât să se modifice toate unghiile. Veți obține o suprafață mată perfectă!

как выглядеть ухоженной в домашних условиях

10. Contouring-ul nasului

Puneți o furculiță pe nas, astfel încât dinții din mijloc să fie în centrul nasului. Această zonă trebuie iluminată cu highlighter. Suprafața între dinții laterali trebuie întunecată cu ajutorul unui corector de culoare închisă sau autobronzant.

как выглядеть ухоженной в зрелом возрасте

Sfatul echipei

Cu siguranță, fiecare femeie cunoaște problema pungilor sub ochi care sunt vizibile chiar dacă aplicați un machiaj perfect. Îndepărtați-le prin această metodă.

как выглядеть ухоженной всегда

Puneți pe noapte 2 linguri în congelator, iar dimineața faceți cu ele un masaj ușor al pleoapelor de jos. În același timp deplasați lingurile din interior către exteriorul ochilor. Astfel veți scăpa ușor și rapid de edemele de sub ochi.

Femeile trebuie să fie interesate nu de cum să fie frumoase, dar cum să arate îngrijit. Anume acesta este secretul care vă face atrăgătoare și dorită de bărbați. Nici nu aveți nevoie de mulți bani, pentru a arăta elegant.