10 reguli simple care vă ajută să arătați perfect fără machiaj!

Naturalețea a fost întotdeauna la modă, iar multe fete petrec mult timp și depun efort pentru a aplica un machiaj cât mai natural, ca și cum ar fi fără el. Dar, dacă urmați câteva reguli pentru îngrijirea dvs, puteți arăta perfect și fără machiaj. Echipa noastră, drag cititor, vă oferă 10 trucuri care vă vor face imaginea ”naturelle” fără o picătură de machiaj – uitați de fundație, ruj, farduri și alte produse cosmetice.

1. Aduceți sprâncenele în ordine. 

Sprâncenele fără machiaj apar în mod inevitabil în prim-plan. Redați-le forma corectă, concentrându-vă pe forma feței, astfel încât să fie în armonie cu ochii. Dacă este necesar, faceți colorarea cu o vopsea semi permanentă sau henna, folosind nuanța care se potrivește culorii părului. Dacă natura nu v-a răsplătit cu sprâncene frumoase, ungeți firele de păr zilnic cu un amestec de ulei de ricin și vitamina A – după câteva săptămâni veți observa transformarea cardinală a acestora.

2. Evidențiați ochii. 

Pentru a face aspectul mai “evidențiat”, curbați genele, folosind un Eye lash Curler (ondulator pentru gene) și apoi acoperiți-le cu un rimel-gel transparent. Sau puteți să vă folosiți de serviciile unui salon de frumusețe pentru extensii de gene. Străduiți-vă să scăpați de cearcănele de sub ochi. Începeți să revizuiți alimentația – acestea pot fi o consecință a deficienței de fier sau a vitaminelor din grupa B (aceste elemente sunt prezente în cantități suficiente în ficat și carnea roșie). Pentru pielea din jurul ochilor, alegeți creme cu efect de albire sau cele care conțin retinol. Compresa rece pe bază de mentă și ceaiul verde ajută foarte bine.

3. Înălbiți dinții. 

Un zâmbet sincer adaugă farmec la orice imagine. Deci, asigurați-vă că nimic nu vă împiedică să fiți atrăgătoare. Utilizați paste de albire, mai ales după vin sau cafea, amintiți-vă că astfel de mijloace nu pot fi folosite în exces. Dacă smalțul dinților are o nuanță gri sau gălbuie de la natură, faceți o albire profesională.

4. Aveți grijă de buze. 

Nutriție, hidratare și curățare rezonabilă – de toate acestea are nevoie nu numai pielea feței, ci și buzele dvs. Utilizați rujuri igienice, care uneori pot fi înlocuite cu ulei de măsline sau orice alt ulei natural. O dată pe săptămână, masați buzele cu o periuță de dinți moale, care ar trebui să fie umezită în prealabil și înmuiată în zahăr.

5. Îngrijiți de părul dvs. 

Pe fundalul culorii plictisitoare a părului și a formei pierdute a tunsorii, fața fără machiaj se va pierde. Alegeți forme simple și culori naturale, deoarece soluțiile mai radicale nu se vor combina cu un aspect natural. Tăiați în mod regulat capetele divizate, utilizați mijloace de protecție pentru păr, nu exagerați cu produsele de styling. Pentru a reda strălucire părului, uleiul de nucă de cocos vă vine în ajutor. De asemenea, este bun pentru combaterea mătreții și deshidratarea. Clătirea regulată cu decocturi pe bază de plante (salvie, scoarță de stejar pentru brunete, mușețel și tei pentru păr blond) contribuie, de asemenea, la apariția strălucirii naturale a părului dvs.

6. Utilizați produse de protecție solară. 

Razele ultraviolete cresc foarte mult probabilitatea nu numai a ridurilor premature și a altor “bonusuri” neplăcute ale îmbătrânirii pielii, ci și a dezvoltării unor probleme de sănătate, în special pentru persoanele cu pielea deschisă. Prin urmare, mijloacele cu filtre UV trebuie utilizate nu numai în timpul verii pe plajă, ci și în orice altă perioadă a anului.

7. Îngrijiți pielea. 

Cosmetologii sunt convinși că fața trebuie spălată cu apă nu mai des de 2 ori pe zi, ci chiar mai bine să o faceți doar înainte de culcare, iar dimineața să vă limitați cu lapte de curățare, loțiune sau un cubuleț de gheață tonifiant. Principalul lucru este să nu frecați puternic pielea, deoarece astfel de proceduri o rănesc. O dată pe săptămână, măștile sunt utile, de exemplu, pe bază de argilă albă. Dacă pielea nu este foarte sensibilă, puteți face un peeling delicat.

8. Respectați regimul de somn. 

Un somn sănătos (cel puțin 7-9 ore) este o condiție absolut necesară pentru menținerea pielii într-o stare excelentă și pentru bunăstarea generală. Pregătiți-vă de somn până la ora 23.00, pentru că după miezul nopții, corpul începe să producă unul dintre principalele “hormoni de frumusețe” – melatonina. Încercați să dormiți pe spate pentru a reduce probabilitatea apariției pungilor sub ochi și a ridurilor premature.

9. Revizuiți alimentația. 

Studiile confirmă legătura directă dintre starea pielii și alimentația noastră. Alimentele, cum ar fi peștele gras, uleiurile vegetale, semințele și nucile, sunt deosebit de importante, deoarece acestea sunt sursa de acizi grași esențiali, vitamina E și caroten – ”arma” principală în lupta împotriva radicalilor liberi. Produsele lactate fermentate ar trebui să fie în meniul dvs, deoarece acestea sunt cheia pentru o microfloră sănătoasă.

10. Găsiți-vă culoarea. 

Culoarea aleasă corect a îmbrăcămintei vă va ajuta să faceți tonul pielii mai uniform, să ascundeți imperfecțiunile și să faceți aspectul mai expresiv. Pielea fără fondație devine mai palidă, deci este important să nu agravați situația (să faceți nuanța pielii prea întunecată sau rece). Culoarea albă este, de asemenea, în lista culorilor nedorite. Cea mai bună opțiune sunt culorile luminoase pure: albastru, turcoaz, smarald, piersic. În mod ideal, trebuie să vă determinați asupra culorilor potrivite și să alegeți haine în conformitate cu regulile dvs.

Preferați o imagine feminină naturală sau totuși nu veți renunța la machiajul de fiecare zi?

Așteptăm comentariile dvs cu drag.