10 recomandări ale stiliștilor profesioniști care vă vor ajuta să păreți mai înalte

Aceste recomandări ale stiliștilor vă vor ajuta să păreți mai înalte.

Decolteul în formă de ​​V.

Aceste modele de bluze și pulovere vă vor ajuta să păreți mai înalte.

Fustă cu șliț adânc.

Această fustă va arăta perfect cu o pereche de pantofi cu toc înalt. Fustele cu șliț lateral se potrivesc tuturor și vor fi la modă în acest sezon.

Pantalonii evazați.

Acest model de pantaloni alungește picioarele și este perfect atât pentru ținutele de fiecare zi cât și pentru seară. Alegeți pantalonii în funcție de silueta Dumneavoastră și veți arăta impecabil.

Pantaloni cu talie înaltă.

Pantalonii cu talia joasă ne fac să părem mai scunde, de aceea, dacă doriți să păreți mai înalte, ar trebui să optați pentru modelele cu talia înaltă. Acest lucru este valabil și pentru pantalonii capri sau scurți.

Fustă lungă și top scurt.

Fusta lungă se combină perfect cu topurile scurte, făcându-ne silueta și mai grațioasă. Pentru un aspect impecabil alegeți cu mare atenție stofa și croiala.

Dungile verticale.

Hainele cu dungi sunt și vor fi mereu la modă, fiind perfecte atât pentru diferite evenimente, cât și pentru zilele obișnuite. Dungile verticale alungesc silueta și arată perfect mai ales în ținutele de afaceri.

Pantofi în nuanțe neutre.

Tocurile sunt cea mai bună soluție pentru femeile care doresc să pară mai înalte, dar fiți atente la modelele de încălțăminte, deoarece o pereche de pantofi masivi, chiar dacă sunt cu toc înalt, vor avea un efect invers. O pereche de pantofii delicați, în nuanțe pastelate, vă vor alungi picioarele și vă vor face să păreți mai înaltă.

Salopetă.

Nu vă fie teamă de salopete! Acestea se potrivesc tuturor. Alegeți cu atenție modelul și veți părea mai înaltă și mai suplă.

Fusta mini.

S-ar părea că fustele mini scurtează vizual silueta, dar, fiind alese corect, pot face minuni. Dacă doriți să păreți mai înaltă, alegeți o fustă mini în formă de A și cu talia înaltă pe care o puteți purta cu tocuri sau cu adidași.

Pantaloni de culoarea încălțămintei.

Pentru a părea mai înaltă, optați pentru pantaloni sau colanți de culoarea încălțămintei. Renunțați la colanții strălucitori deoarece riscați să vă împărțiți silueta în două pătrate, în timp ce colanții și pantalonii mați vă vor ajuta să păreți mai înaltă.