10 piese vestimentare mereu actuale care îi cuceresc pe bărbați

Probabil vă este cunoscută situația în care o prietenă și-a cumpărat o haină la modă, iar soțul dvs. se întreabă uluit: “Ce-o mai fi și asta?!”.

Bineînțeles nu întotdeauna lucrurile care sunt la modă sunt și frumoase, iar hainele pe care le apreciază prietenele dvs. uneori nu sunt pe placul soțului, căci el vrea în primul rând să vadă în dvs. o ființă gingașă, atrăgătoare și plină de feminitate. Dar în fața acestor 10 piese vestimentare nu poate rezista nici un bărbat.

Cămașă albă clasică

Cămașa albă în stil bărbătesc (lipsită de tot felul de accesorii decorative) are un efect cuceritor asupra bărbaților. Ea poate fi asortată cu blugi, pantaloni clasici sau fuste și se poate încadra atât în stil clasic, cât și casual.

Blugi strânși pe corp

Bărbații adevărați nu vor aprecia nici blugii boyfriend, nici mom-jeans. În schimb blugii strânși pe corp arată mereu frumos și actual.

Geacă din piele

Geaca din piele este o piesă vestimentară universală și este perfectă pentru garderoba de bază. Pentru bărbați ea semnifică un caracter puternic și o fire cu care nu te plictisești niciodată.

Rochie strânsă în talie

O asemenea ținută este mereu actuală, modelele midi și retro fiind foarte gingașe și pline de feminitate. În plus accentul pe talie creează vizual o figură foarte plăcută, apropiată de tipul clepsidră.

Fustă mini

O femeie îmbrăcată în fustă mini va avea atenția garantată din partea bărbatului! Diversitatea de modele și culori fac din fustele mini o piesă vestimentară universală.

Rochie strânsă pe corp
modnaya24.com
Rochia care se așează strâns pe figură și accentuează toată frumusețea ei este probabil cea mai sigură soluție pentru a cuceri un bărbat dintr-o privire.

Pantofi cu toc
fakty-ictv.ua
Bărbații sunt atrași de încălțămintea cu toc, iar sunetul lor îi face mereu să-și întoarcă privirea. Pantofii cu toc fac mișcările mai grațioase și accentuează feminitatea.

Rochie cu spatele gol
woman.ru
Bărbații văd în ținutele cu spatele dezgolit mult romantism, gingășie și sensibilitate.

Umeri dezgoliți
elle.ru
Oricât ar părea de ciudat, dar umerii sunt o parte a corpului feminin care are parte de multă atenție din partea bărbaților. De aceea puteți opta cu ușurință pentru astfel de haine dacă vreți să-l cuceriți pe bărbatul inimii voastre.

Dresuri plasă
naturalclub.ru
Dresurile cu textura plasei cu ochiuri mici sunt demult în topul preferințelor. Ele se combină foarte bine cu rochii tricou, fuste creion sau bluze de croială liberă. Trebuie să aveți neapărat așa ceva în garderobă!

Care din piesele vestimentare din garderoba dvs. vă este cea mai dragă? Împărtășiți-ne impresiile în comentarii!