10 piese vestimentare care nu țin cont de capriciile modei și vor fi în vogă și peste 20 de ani!

Moda este foarte schimbătoare: este nevoie de doar câțiva ani pentru ca tendințele uitate să revină în forță.

Uneori se fac doar unele mici ajustări, transformând ușor moda trecutului, dar mai des piesele vestimentare din trecut revin în forma lor originală. Stiliștii și criticii de modă susțin că sunt unele piese universale care vor rămâne mereu neschimbate, chiar și culoarea lor.

În acest articol vă oferim unele recomandări ale stiliștilor despre piesele vestimentare de bază care ar fi bine să fie de o calitate foarte bună ca să vă servească cât mai mult timp. Cu ajutorul acestor informații prețioase veți investi cu succes în îmbrăcăminte de calitate. Elementele de bază din garderoba Dumneavoastră vă vor ajuta să creați ținute frumoase și elegante.

Vă propunem câteva piese vestimentare de bază pe care ar trebuie să le cumpărați, dacă nu le aveți.

1. Costumul cu pantaloni (smochingul)

Chiar dacă stilul Dumneavoastră nu este unul de afaceri, este bine să aveți un costum care vă stă perfect. Acesta este versatil, îl puteți purta la birou cât și ca ținută de seară, în plus puteți purta pantalonii și sacoul separat, creând alte noi ținute.

2. Bluza (cămașa) albă

Ca și smochingul, bluza albă este versatilă, se combină perfect cu blugi, cu pantaloni, cu pulovere și cu blazere.

Sezonul 2018 ne-a transformat cămașa de culoare albă oversize care este perfectă pentru ținutele de fiecare zi precum și pentru stilul sportiv și clasic.

3. Blugii clasici

Aici chiar nu e cazul să economisiți banii. Dacă blugii skinny, boyfriend, cloș și alte modele sunt în tendințe la un anumit moment și apoi se demodează, modelul clasic de blugi este unul etern. Dacă veți procura niște blugi de marcă care vă vor sta perfect, aceștia pot fi elementul de bază al garderobei Dumneavoastră și la 25 și la 45 de ani.

Blugii se pot purta cu pantofi sport cât și cu stiletto. O pereche de blugi clasici vor fi un simbol neschimbat de eleganță și stil.

4. Trenciul (paltonul) bej

Da, anume bej, dacă doriți să aveți în garderobă o piesă vestimentară perfectă care să vă ajute să vă creați stilul perfect. Culoarea bej este una dintre cele mai neutre și se potrivește cu orice altă culoare.

O altă culoare ar putea fi cea albă, doar că această culoarea este mai puțin practică deoarece cu timpul, din păcate, vă poate oferi surprize neplăcute.

În ceea ce privește trenciul gri alegerea unei nuanțe frumoase și potrivite a acestei culori poate fi foarte dificilă.

5. Stiletto

Un lucru foarte important al ținutei ideale este încălțămintea. Și aici nu putem uita de modelul clasic de pantofi stiletto cu toc comod. Nu economisiți niciodată bani pentru această achiziție! Acest model nu a ieșit din modă de mai mult de un secol. Se pot purta cu rochie de seară pentru a merge la teatru sau cu blugi ca să mergeți la o întâlnire. Veți arăta mereu impecabil.

Când alegeți pantofii, opriți-vă la culorile clasice: bej și negru. Ar fi bine, desigur, să aveți mai multe perechi de diferite culori, dar acestea două sunt universale.

6. Maleta

Mulți stiliști ne recomandă să avem neapărat o maletă în dulapul nostru. Aceasta nu este doar călduroasă și comodă, dar și foarte elegantă și la modă. O puteți purta oriunde și oricând, se combină perfect cu fuste, pantaloni, rochii, sarafane, blugi. În ceea ce privește culoarea, ar trebui să alegeți culorile clasice: negru, bej și gri vor fi mereu actuale.

7. Tricoul alb

Versatilitate și confort acestea sunt calitățile unui tricou alb. Se combină cu orice model de fustă, blugi ecc. În tendințe vor fi întotdeauna modelele mai largi fiind comode și versatile.

8. Mica rochie neagră 

Aceasta este una dintre cele mai versatile piese vestimentare. Poate fi purtată oricând și oriunde. Dacă aveți o întâlnire de afaceri o puteți asorta cu un sacou și o pereche de pantofi stiletto. Pentru o simplă plimbare în oraș, o puteți purta cu balerini și o geantă supradimensionată, iar la evenimentele de seară, cu pantofi, geantă plic și un șirag de perle sau un colier statement.

Atunci când doriți să că procurați una, trebuie să o faceți foarte atent și responsabil. Trebuie să fie din țesătura de calitate și să vă vină perfect.

În final putem afirma că gustul și eleganța impecabile pot fi calități înnăscute cât și dobândite.

Dacă doriți să arătați mereu impecabil, trebuie să alegeți lucruri de bună calitate care să vă stea perfect și să fie mereu actuale.