10 pictori care văd lumea astfel: colorată, frumoasă și încântătoare

Pete strălucitoare, stropi de lumină, cer colorat; acești artiști văd lumea altfel: colorată, frumoasă și încântătoare.

Vă prezentăm în continuare o selecție de picturi ale impresioniștilor contemporani care sunt adevărați maeștri în arta luminii și ale culorilor.

Tzviatko Kinchev

1.

2.

Lucrările artistului bulgar Tzviatko Kinchev în stilul impresionismului sunt, de fapt, pictură digitală, sunt realizate la computer, în Photoshop. Creațiile incredibil de suculente ale artistului subliniază frumusețea și strălucirea lumii din jur.

Willem Haenraets

3.

4.

5.

Artistul olandez Willem Haenraets lucrează în acuarelă, acril și pastel. Creațiile sale sunt foarte gingașe, liniile foarte elegante. Lucrările sale sunt celebre în toată lumea.

Yuri Petrenko

6.

7.

8.

Yuri Petrenko s-a născut la Soci. Se ocupă de pictură de aproximativ 20 de ani. Stilul său se deosebește prin culori mustoase, case drăguțe, vapoare și marea. În picturile sale se simte căldura soarelui și adierea vântului. Lucrările sale se găsesc în mai multe colecții private în aproape toate țările lumii.

Hovik Zohrabyan

9.

10.

11.

Artistul armean Hovik Zohrabyan s-a născut în familia faimosului artist și sculptor Nikoghos Zohrabyan. Are un stil unic. Orașele sale colorate și primitoare, casele luminoase sunt însorite și pline de fericire.

Linda Wilder

12.

13.

14.

Linda Wilder este o artistă canadiană. Lindei îi place să picteze peisaje, iar paleta este unul dintre instrumentele preferate. Cu linii clare și exacte, picturile Lindei se găsesc în colecții private din Canada și din întreaga lume.

Ken Hong Lung

15.

16.

17.

Pictorul chinezo-american Ken Hong Lung simte foarte bine culorile și știe să transmită magia păcii. Satele sale pescărești și peisajele de pe coastă au devenit o adevărată senzație în Hong Kong. Ken este considerat unul dintre cei mai buni artiști neoimpresioniști din lume. El mai este numit și stăpânul peisajelor încântătoare.

Johan Messely 

18.

19.

20.

Johan Messely locuiește și lucrează în Belgia. Picturile sale reflectă frumusețea curților provinciale, cu porți vechi și ferestre frumoase. Johan poate transmite, în lucrările sale, pace și fericire.

Jill Charuk

21.

22.

23.

Jill Charuk este un artist canadian modern. Adoră culorile aprinse, intensificând contrastele. Picturile sale vii au fost apreciate la nivel internațional, acestea sunt expuse în colecțiile de artă contemporană din America de Nord, Mexic și Europa. Jill pictează mai mult în ulei și acril.

Leonid Afremov

24.

25.

26.

Leonid Afremov este un pictor impresionist recunoscut la nivel internațional. Este din orașul Vitebsk, Republica Belarus. Inspirația, conform opiniei sale, apare din călătorii. Leonid vede lumea ca fiind una luminoasă, suculentă și știe cum să împărtășească viziunea sa minunată asupra lumii.

Eugene Jay Paproski

27.

28.

29.

Eugene Jay Paproski s-a născut în Chicago. Majoritatea lucrărilor impresionistului sunt pictate în aer liber. Îi place să surprindă starea de spirit a orașului și să transpună imediat emoțiile observate pe pânză. Unele picturi ale artistului se află la Casa Albă, precum și în ambasadele americane din Kuweit și Uruguay.