10 persoane celebre care au plecat de la Hollywood și acum locuiesc în niște locuri incredibile

În spatele faimei mondiale nu se află doar recunoașterea publică și salariile mari. Vedetele trebuie să reziste presiunii din partea presei și a lipsei de spațiu personal. Pentru a respira profund și a găsi liniștea unele vedete se îndepărtează de epicentrul vieții sociale.

Iată cum își ascund cei mai străluciți reprezentanți ai Hollywood-ului viața.

Lindsay Lohan, Emiratele Arabe Unite.

Potrivit actriței din „Fete rele” atenția exagerată a presei a determinat-o să renunțe la scena cu 7 ani în urmă. Lindsay recunoaște că după ce s-a mutat în Dubai a început o nouă viață. Aici actrița și-a găsit liniștea și a început să ducă o viață liniștită departe de agitație și bârfe.

Madonna, Portugalia.

Regina muzicii pop nu a trăit nicio zi în Los Angeles, chiar dacă este invitată frecvent la Hollywood. Cântăreața și-a petrecut primii ani la New York, iar după căsătorie s-a mutat în Londra.

În 2017 Madonna a părăsit orașul ploios de pe Tamisa și să se mute la Lisabona pentru a-și susține fiul în cariera de fotbalist. Cântăreața locuiește într-un conac din secolul al XVIII-lea, cu o suprafață totală de 16.146 de metri pătrați.

Nicole Kidman, Australia.

Nicole Kidman a renunțat la strălucirea de la Hollywood pentru aerul proaspăt. În 2008 și-a cumpărat o fermă în Australia, unde locuiește cu familia. Casa are propria fermă de alpaca, o livadă și o bibliotecă.

George Clooney, Italia.

Din 2002 actorul locuiește într-o vilă luxoasă italiană și nu regretă că a părăsit Hollywood. Conacul are 25 de camere, un teren de tenis și teatru în aer liber.

Julia Roberts, Australia.

În 2021 Hollywood-ul s-a mutat în Australia. Printre filme se numără „Ticket to Paradise” în care rolurile principale sunt interpretate de Julia Roberts și George Clooney. Potrivit zvonurilor Julia Roberts se gândește chiar să-și cumpere casă aici, departe de Hollywood.

Natalie Portman, Australia.

Următorului film cu supereroi „Thor: Love and Thunder” din universul Marvel se filmează în Australia. Natalie Portman, care a obținut unul dintre rolurile principale, și-a făcut bagajele și a plecat pe continentul însorit.

În ciuda faptului că filmările filmului au fost finalizate, actrița nu se grăbește să părăsească Australia.

Tina Turner, Elveția.

Tina Turner locuiește în Elveția din 1995. Cântăreața a explicat această decizie a sa prin faptul că publicul european i-a oferit adevăratul succes. Dar și iubitul său Erwin Bach locuia la acea vreme în Elveția.

Shakira, Spania.

După nunta cu jucătorul clubului de fotbal Barcelona Gerard Piqué, Shakira s- a mutat în Spania, unde locuiește și acum și are 2 fii.

Pamela Anderson, Canada.

Pamela Anderson a decis să se întoarcă în Canada, acolo unde s-a născut și a crescut. Casa de pe insula Vancouver a moștenit-o de la bunica ei.

Rihanna, Barbados.

Rihanna încearcă să nu uite de familia ei, care a rămas în Barbados. Până în 2013 vedeta a închiriat pentru persoanele dragi apartamente de lux pe malul mării, iar după aceea le-a cumpărat. Acum Rihanna are de gând să petreacă mai mult timp în patria ei.

Johnny Depp nu s-a bucurat prea mult de viața în Franța.

Nici Johnny Depp nu este atras de viața boemă de la Hollywood. Și-a găsit, în 2001, locul perfect într-un sătuc abandonat din sudul Franței unde a locuit cu actrița și cântăreața franceză Vanessa Paradis până în 2012.