10 persoane celebre care au decis să devină părinți după vârsta de 40 de ani

În ultimele decenii vârsta medie a femeilor care nasc pentru prima dată și decid să adopte a crescut constant. Deși creșterea și educarea unui copil poate fi destul de dificilă, există studii care demonstrează că sunt multe avantaje în acest sens.

Iată care sunt vedetele care au decis să aibă copii după vârsta de 40 de ani:

1. Hilary Swank.

În octombrie 2022, la vârsta de 48 de ani, Hilary Swank și-a anunțat prima sarcină. Actrița și soțul ei Philip Schneider așteaptă gemeni. „Mi-am dorit atât de mult să rămân însărcinată și să fiu mamă”, mărturisește ea.

2. Sandra Bullock.

Sandra Bullock a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 46 de ani: actrița a adoptat un băiat pe nume Louis. Cu 5 ani mai târziu a adoptat și o fată, Leila.

3. Naomi Campbell.

Când a împlinit 50 de ani a decis să apeleze la ajutorul unei mame surogat. Fiica ei Valerie s-a născut în 2021.

4. Olivia Munn.

Olivia Munn a născut primul ei copil la 41 de ani. „Chiar dacă îmi este greu, sunt atât de fericită!”, a mărturisit actrița.

5. Kristen Wiig.

În 2020, după ce au încercat de mai multe ori să rămână însărcinată, Kristen și soțul ei au apelat la ajutorul unei mame surogat. La momentul nașterii gemenilor Wiig avea 47 de ani.

6. Eva Longoria.

Eva Longoria avea 43 de ani când l-a născut pe Santiago. „Santi a apărut în cel mai potrivit moment al vieții mele, când nu muncesc atât de mult. Acum este momentul perfect”, a mărturisit actrița.

7. Cameron Diaz.

În 2019 actrița a născut-o pe Raddix. Diaz avea 47 de ani la acea vreme.

8. Christine Davis.

Când avea 46 de ani a adoptat o fată, Gemma, iar cu 7 ani mai târziu a adoptat un băiat, Wilson. Actrița își crește singură copiii.

9. Janet Jackson.

La 50 de ani Janet Jackson a născut un fiu, pe care îl consideră cel mai bun dar.

10. Chloe Sevigny.

Actrița a născut la vârsta de 45 de ani un fiu pe nume Vanya. Deși îi place să fie mamă, recunoaște că se simte vinovată din când în când, mai ales când lucrează și nu poate fi alături de copilul ei.