10 perechi de surori celebre care pot concura doar între ele în privința frumuseții și a succesului.

Unele surori, pe lângă faptul că seamănă leit între ele, sunt la fel de talentate și tind spre succes.

Aceste surori celebre pot concura doar între ele în privința frumuseții și a succesului.

Kate și Pippa Middleton.

Pippa, sora mai mică a ducesei de Cambridge este jurnalistă și persoană publică.

Jennifer și Linda Lopez.

La fel ca sora ei mai mare, Jennifer Lopez, Linda este o persoană publică. Este prezentatoare de știri și, pe lângă aceasta, Linda Lopez deține o companie de producție care creează filme și emisiuni tv.

Gigi și Bella Hadid.

Surorile Gigi și Bella Hadid sunt modele de top și colaborează cu cele mai mari case de modă din lume, fiind recunoscute de către experții din industria modei drept cele mai bune modele.

Kylie și Kendall Jenner.

Kylie Jenner a devenit, în 2019, cea mai tânără miliardară din istorie: la 21 de ani a ajuns la 1 miliard de dolari, sumă pe care a reușit să o câștige datorită companiei de cosmetice pe care a creat-o în 2015.

Sora mai mare a lui Kylie Kendall a reușit încă la vârsta de 13 ani să cucerească lumea modei, iar în ​​ultimii ani se află în topul celor mai plătite modele din lume.

Kate și Rooney Mara.

Ambele surori au ales actoria. Rooney a devenit celebră după lansarea remake-ului american al filmului „Girls with the Dragon Tattoo” , pentru care a primit o nominalizare la Oscar, dar și datorită rolului său în drama „Carol”, care i-a adus Globul de Aur.

Sora mai mare a Rooney, Kate, a jucat în principal în seriale de televiziune, iar rolul ei cel mai notabil a fost Lady Invisible din filmul „Cei patru fantastici”.

Dakota și Elle Fanning.

Dakota Fanning a apărut pentru prima dată pe ecran la vârsta de 7 ani, iar Elle la 3 ani.

Penelope și Monica Cruz.

Ambele surori, pe lângă faptul că sunt actrițe, ci și dansatoare profesioniste. În Spania Monica este cunoscută ca interpretă de flamenco, pentru că timp de 7 ani a dansat în trupa celebră a lui Joaquin Cortes.

Kim și Chloe Kardashian.

Marea familie Kardashian și, poate, cea mai cunoscută reprezentantă a sa, Kim, au devenit celebre datorită reality show-ului difuzat la televizor din 2007. Popularitatea acestuia le-a deschis oportunități de afaceri surorilor Kardashian.

Vera și Taissa Farmiga.

Vera Farmiga și-a început cariera de actriță de teatru, dar a devenit celebră datorită rolului Normei Bates din serialul “The Bates Motel”.

Taissa nu și-a propus să devină actriță, dar în 2001 sora ei mai mare a convins-o să joace în debutul său regizoral.

Emily și Zooey Deschanel.

Emily a devenit celebră datorită rolului principal în seria „Cititorii de oase”, iar Zooey, pe lângă faptul că este actriță, este și cântăreață, a lansat mai multe albume muzicale.

Mary Kate, Ashley și Elizabeth Olsen.

Gemenele Mary-Kate și Ashley Olsen au obținut, pe când aveau doar 9 luni, unul dintre rolurile principale din serialul „Full House” și s-au filmat în el timp de 8 ani. Dar la maturitate au ales să se ocupe de designul vestimentar.

În schimb sora lor mai mică, Elizabeth, are succes în actorie.