10 opțiuni de manichiură gingașă, care o înlocuiește în cel mai bun mod pe cea clasică!

Perioada de iarnă își lasă amprenta asupra tendințelor în arta de decorare a unghiilor. Culorile strălucitoare cedează locul tonurilor profunde și gingașe. Aceste opțiuni de design, elegante și atrăgătoare, vor fi relevante în iarna anului 2020/2021. Vă invităm să vedeți opțiunile de manichiură la modă în acest sezon:

1. Toffee nails

O manichiură în stil toffee este o modalitate foarte eficientă de a crea ceva original și chiar apetisant. Tonurile cremoase ale cafelei devin clasice și posibil vor face cu succes concurență culorii negre. Aceste nuanțe gingașe se potrivesc cu aproape orice imagine și culoare. O opțiune interesantă este o combinație de cinci nuanțe de maro într-o singură manichiură. Deci, există o mulțime de idei pentru a experimenta.

1.1

1.2

2. Manichiură ”cu lapte”

Această tendință este, de asemenea, destul de interesantă și frumoasă, tot odată gingașă și fină. În general, toate nuanțele de bej sunt acum cea mai importantă tendință și nu numai în manichiură. Nuanțele milkshake-ului sunt foarte elegante, plăcute și stilate. Arată bine cu decor diferit.

2.1

2.2

2.3

3. Pastel mat

Orice nuanțe pastelate lejere preiau o imagine complet diferită într-un finisaj mat. Manichiura mată arată minunat în orice nuanță, este potrivită atât pentru unghiile lungi, cât și cele scurte.

3.1

3.2

4. Dungi sclipitoare

O opțiune de decor actualizată, care poate reîmprospăta orice design de unghii. Dungile pot fi de culoare aurie, argintie sau cupru. Le puteți aplica în orice mod, chiar și aleatoriu. În fine veți obține o manichiură discretă și expresivă în același timp.

4.1

4.2

5. Eleganța albă

Nuanțele minimaliste ale paletei albe sunt cele mai proaspete și elegante. Subliniază frumos bronzul uniform și nu arată niciodată vulgar.

5.1

5.2

5.3

6. Bubble Gum Effect

Designul pe unghii cu accent luminos, este potrivit în orice perioadă a anului. Culoarea roz este întotdeauna relevantă, poate fi romantică, feminină, spectaculoasă. Paleta roz este versatilă în ceea ce privește forma și lungimea unghiilor.

6.1

6.2

6.3

7. Design Marmură

Tehnica marmurei este destul de expresivă, originală, arată bine în diferite nuanțe. În mod ideal, nu completați marmura cu alt decor. În caz contrar, există riscul exagerării.

7.1 

7.2

7.3

8. Shimmer effect

Un design plin cu Glitter nu este întotdeauna adecvat și mereu necesar. Dar dacă doriți o strălucire fină, nu aveți de ce refuza sclipiciul. Effectul Shimmer este mai moale, mai delicat și laconic. Arată bine într-o varietate mare de culori.

8.1

8.2

8.3

9. Geometrie

Motivele geometrice de orice design sunt mereu relevante. Ornamentele sub formă de cercuri, pătrate, triunghiuri, dungi și puncte reprezintă o soluție excelentă pentru arta unghiilor delicate și elegante. Mereu arată atractiv și niciodată vulgar.

9.1

9.2

9.3

10. Manichiura franceză în mod nou

Manichiura franceză este întotdeauna în tendință și, nici iarna aceasta nu face excepție. Arată superb în orice culoare și cu orice decor. Frumusețea albă-bej, totuși, anul acesta cedează locul altor culori, de exemplu, roz și alte opțiuni strălucitoare sau fine.

10.1

10.2

10.3

Manichiura elegantă de iarnă în culori gingașe este foarte diversă, puteți alege ceva potrivit pentru orice stil și imagine.

Să fiți frumoase mereu, deoarece meritați!