10 obiceiuri de îngrijire corporală care îți fură frumusețea.

Pentru a păstra tinerețea și frumusețea femeile recurg la diferite trucuri. Din păcate unele dintre ele nu doar că nu ne fac mai frumoase, dar înrăutățesc situația și mai mult. Dacă doriți să evitați aceste lucruri, atunci parcurgeți lista noastră cu cele mai răspândite greșeli de frumusețe. Dacă ești informat, ești înarmat!

1. Spălarea cu buretele

Încetați imediat să vă mai spălați cu buretele dacă nu doriți să aveți riduri prea devreme. El deteriorează pielea fin. Cosmetologii recomandă aplicarea gelului pentru spălare cu vârfurile degetelor și efectuarea unui masaj ușor. De asemenea, trebuie să folosiți rațional scrub-urile și să faceți peeling doar de două ori în săptămână. După care ștergeți ușor fața cu un prosop de hârtie.

2. Aplicați cremă de protecție solară și iarna

Trebuie să folosiți cremă de protecție solară nu doar la plajă. Aceasta este necesară celor care vor să-și protejeze pielea și în alte anotimpuri.

3. Verificați componența tonic-ului dvs.

Dacă tonicul dvs. conține alcool, renunțați la el. El usucă pielea foarte mult și nu este necesar pentru o piele sănătoasă. Iar pentru tratament se adaugă deja alte componente mai puțin dăunătoare.

4. Nu spălați des fața

Curățarea este folositoare pentru față, dar poate să o usuce excesiv. Nu vă spălați mai des de două ori pe săptămână. De asemenea, este important să alegeți o temperatură potrivită a apei. Dacă credeți că apa fierbinte deschide porii, iar cea rece îi închide, atunci vă vom dezamăgi. Este doar un mit. Apa trebuie să fie de temperatura camerei.

5. Uneori produsele cosmetice cu SPF nu sunt suficiente

Produsele cosmetice cu SPF vă protejează foarte bine de razele ultraviolete pe timp de iarnă. Iar vara este binevenit să aplicați cremă de protecție solară.

6. Mai puțin retinol

Retinolul în cantități moderate poate îmbunătăți un ten mai puțin sănătos. Însă excesul acestuia poate doar dăuna, poate usca pielea. Folosiți moderat creme care conțin retinol.

7. Îndepărtați oja de unghii cu produse fără acetonă

Există multe produse care vă ajută să îndepărtați oja de pe unghii și care nu conțin acetonă. Ele nu sunt atât de agresive și nu deteriorează unghia.

8. Mirosiți produsele cosmetice

Dacă vreun produs cosmetic are un miros puternic, cel mai probabil el are mulți alergeni. Folosiți produse naturale fără arome puternice, parabeni și sulfați.

9. Nu aruncați banii în vânt

Unele produse cosmetice anti-age (anti-îmbătrânire), deseori au așa-numitul sindrom de anulare. După terminarea aplicării acestui produs, efectul se pierde foarte repede. De aceea, urmăriți mereu starea pielii dvs.

10. Alegeți un fixativ cu nivel mediu de fixare

Fixativele cu nivel maxim de fixare pot deteriora serios părul. Acesta se poate usca, iar vârfurile se vor despica. De aceea se recomandă utilizarea cerii sau a spray-urilor naturale.

Aveți grijă de sănătatea părului și a tenului dvs.!

error: Content is protected !!