10 motive pentru care Taurii sunt partenerul ideal pentru viață și dragoste

Acest semn al pământului se află sub influența Venerei, ceea ce garantează Taurilor sensibilitate, încăpăținare și cel mai important o viziune realistă asupra vieții.

Iată 10 motive de ce această combinație face persoanele născute sub acest semn zodiacal parteneri perfecți pentru viață.

1. Taurii sunt persoane liniștite

Taurii nu se aseamănă cu persoanele care pentru orice mărunțiș pot face accese de furie. Ei rareori sunt participanții unor discuții aprinse, ei își păstrează calmul mereu și oriunde. Niciodată nu fac isterie din nimic.

Alături de Tauri cei din jur se vor simți mereu confortabil, deoarece persoanele născute în această zodie emană încredere și liniște.

2. Taurii sunt parteneri fideli

Dacă să vorbim despre relații, Taurii pun mereu accent pe cele de durată și stabile. Aceste persoane practic niciodată nu fac cunoștință cu cineva doar pentru a face dragoste. Ei sunt reprezentații „școlii vechi”.

Taurii sunt atenți la alegerea partenerului și încep o relație serioasă doar atunci când sunt foarte siguri de asta. Ei privesc persoanele din punct de vedere al durabilității  relației lor.

Taurii sunt fideli și niciodată nu se vor implica în idile întâmplătoare în timpul concediului sau călătoriei.

3. Taurii sunt amanți pasionali

Dacă partenerul dvs. este Taur, nu vă veți plânge niciodată de plictiseală sau monotonie. Sunt activi și gata să încerce ceva nou în pat. Acest lucru se explică prin faptul că ocrotitoarea lor este Venera, zeița dragostei!

În general, Taurii apreciază foarte mult sentimentele și sunt mereu dornici de plăceri. Ei sunt foarte iscusiți la distracții. Relația conjugală pentru ei este manifestarea maximă a dragostei, ci nu doar niște mișcări banale. Ei sunt mereu gata să vă răsfețe cu un masaj sau cu jocuri senzuale.

4. Taurii sunt insistenți și hotărâți

Dacă Taurii și-au văzut premiul, nimic nu îi poate opri. Chiar și în momente grele, când viața îi lovește dus, ei continuă să lupte.

Dacă lor nu le ajunge ceva, atunci acel ceva devine combustibilul principal care îi motivează. Mantra „păstrează liniștea și pur și simplu continuă” a fost inventată anume pentru Tauri.

Taurii se îndreaptă spre țintă cu încăpăținare, chiar dacă toți cei din jur îi spun că nu vor reuși. Aici intră în joc încăpăținarea lor.

Desigur, această trăsătură uneori este deranjantă. Dvs. îi sfătuiți nici să nu încerce să facă o prostie din ambiție, dar ei oricum o fac. Uneori ei au dreptate și obțin ceea ce își doresc!

5. Taurii pot să-i protejeze pe cei apropiați

Taurii sunt considerați oameni puternici și tăcuți. Și nu în zadar: dacă se confruntă cu o situație complicată, nu se tem să ia măsurile necesare. Dacă cineva jignește o persoană care este importantă pentru Taur, atunci el va consola în primul rând victima și apoi va pedepsi rău făcătorul.

Când vine vorba să-și exprime propria opinie, Taurii nu vor ascunde adevărul. Dar știu să-l spună cu tact.

În loc de „Arăți îngrozitor în această rochie”, ei vor spune: „Ai o rochie drăguță, dar nu este cea mai bună alegere. Încearcă altceva.”

6. Taurii sunt raționali și pragmatici

Taurii văd lumea așa cum este ea. Spre deosebire de reprezentanții semnului „aer”, Taurii nu zboară cu capul în nori.

Taurii pot să-și pună scopuri realiste și le pot atinge. Ei sunt renumiți pentru intelectul și gândirea lor rațională.

Prin urmare, Taurii prețuiesc stabilitatea și previzibilitatea. Ceea ce înseamnă că ei sunt un garant sigur pentru o viață îndestulată.

7. Taurii știu să aprecieze lucrurile frumoase în viață

Există o modalitate de a impresiona Taurii și anume să apelați la cele cinci simțuri ale lui.

Oamenii născuți sub acest semn știu cum să se bucure atât de cascade maiestuoase, cât și de bucătăria rafinată. Taurii pot aprecia frumusețea acestei lumi și se pot bucura de toate darurile pământului.

Gusturile lor nu vă vor face o gaură în portofel. Taurii pot aprecia gesturile grandioase, dar este la fel de minunat să stea îmbrățișat și să privească un film.

8. Taurii sunt oameni de creație și cu inimă mare

Taurii știu să se exprime prin muzică, poezie sau pictură. Dacă veți deveni partenerul unuia dintre ei, atunci cu siguranță vă va dedica câteva versuri romantice.

Stevie Wonder, Al Pacino, Jessica Alba, Salvador Dali – toți s-au născut sub acest semn. Este important ca Taurii, pe de o parte, au nevoie de o muză,iar pe de altă parte, sunt întotdeauna gata să-și exprime dragostea față de un partener prin creativitate.

Chiar și acei Tauri, care cu greu pot fi numiți oameni artistici, pot să vă facă o surpriză romantică sau să vă dăruiască un obiect confecționat de el însuși.

9. Taurii sunt sensibili

Este puțin probabil ca aceștia să-și exprime sentimentele pe rețelele de socializare. Dar ei cunosc valoarea de a plânge pe umărul unui prieten.

Prin urmare, Taurii sunt prieteni fideli care vă vor asculta și vă vor sprijini în momentele grele. Ei înțeleg mai bine decât reprezentanții altor semne zodiacale dacă ceva este în neregulă cu prietenii lor. Chiar și atunci când ei se eschivează.

10. Taurii sunt de încredere și „adevărați”

Taurii știu valoarea cuvintelor și a faptelor. Ei sunt întotdeauna gata să vă ajute dacă dvs. nu vă descurcați cu ceva. De exemplu, Taurul va scrie un eseu pentru dvs. sau vă va ajuta la renovarea apartamentului.

În plus, Taurii nu au prea mulți prieteni. Ei știu că acolo unde sunt mulți nu poți construi relații autentice. Prin urmare, au de obicei doi sau trei prieteni adevărați, pe care sunt întotdeauna gata să-i ajute în orice situație.