10 motive pentru care mamele de băieți pot să se considere norocoase

Potrivit statisticilor, majoritatea femeilor, care intenționează să conceapă un copil își doresc o fiică. Și nu doar visează, ci se gândesc la diferite nume de fetițe, cumpără hăinuțe roz și comandă un cărucior roz. Iar după ecografie, sunt supărate, plâng și chiar ajung în depresie – doar pentru că medicul le-a spus că vor avea un băiat.

Nu vă grăbiți să vă întristați! Și ce dacă nu va trebui să împletiți cosițe, să legați fundițe și să vă învățați fiica cum să-și vopsească genele? În schimb, cu băiatul va trebui să învățați să mergeți cu trotineta, să practicați bungee jumping sau să vă învățați să împușcați dintr-un pistol cu laser.

Iată 10 motive convingătoare, pentru care a fi mamă de băiat este foarte interesat și distractiv

1. Cunoști lucruri noi

Mama băiatului cunoaște numele tuturor dinozaurilor și este capabilă să deosebească un stegosaurus de triceratops. Și dacă trebuie, poate confecționa un dinozaur din ghinde, conuri și castane. Iar în denumirile mașinilor se pricepe mai bine decât în brandurile renumite de îmbrăcăminte și încălțăminte. Mama unui băiat știe care este diferența dintre un șurub și o piuliță.

2. Descoperi aptitudini noi

Mama unui fiu poate singură asambla, fără dificultăți și instrucțiuni un constructor ”Lego”. De asemenea, poate construi în curtea casei un wigwam indian, iar după asta, cu două pene prinse în păr va demonstra un dans tradițional indian. Fiind în vacanță la mare, mama unui băiat nu va sta culcată într-un șezlong, dar se va plimba în genunchi prin apă și va căuta scoici și crabi amuzanți.

3. Nu este nevoie să oftați și să vă speriați pentru orice zgârietură

Va fi suficient doar să aveți mereu la îndemână o sticlă cu peroxid de hidrogen, tifon și plasture.

4. Va trebui mereu să fiți în formă fizică bună

Deoarece cu băiatul va trebui să jucați fotbal, să mergeți cu rolele și cu trotineta, să alergați și să săriți într-una. Și dacă fiul va dori să facă box, karate sau judo, atunci mama lui va trebui să devină partenerul său de sparring.

5. Vor dispărea grijile în privința garderobei

Nu va fi necesar să vă gândiți dacă pantalonii mov se vor asorta cu tricoul verde sau ce fel de fundiță să alegeți pentru rochița cu buline. Pentru că la băieței totul este mult mai simplu: un tricou, pantaloni scurți, adidași – și copilul este pregătit să meargă la plimbare.

6. Nu vor exista probleme cu toaleta în timpul unei plimbări

Spre deosebire de fetițe, pentru un băiat orice tufiș poate servi drept adăpost.

7. Nimeni nu se va folosi de rujul, șamponul și gelul dvs de duș

Și într-o zi nu veți descoperi că tocurile pantofilor preferați sunt rupte. Nu va fi nevoie să închideți cu cheie dulapul cu blana scumpă sau un costum deosebit.

8. Veți avea mai mult timp liber

În timpul plimbării, puteți să stați pe o bancă și să citiți o carte sau să discutați cu o prietenă. Trebuie doar să găsiți o bancă nu departe de locul unde funcționează un excavator, o macara sau altă tehnică interesantă. În aceste condiții veți avea, cel puțin o oră liberă.

9. Veți avea avantajul să fiți singura femeie din familie

La balul de absolvire – anume mama va dansa mândră împreună cu fiul său. Un fiu atât de frumos, care deja a devenit un bărbat adevărat…

10. Veți avea posibilitatea să vă demonstrați sensibilitatea

Amintiți-vă de cuvintele dulci pe care vi le șoptea fiul mic la ureche: „Te iubesc atât de mult, mamă!”. Acum, când a devenit un bărbat, se adresează cu o voce bas: „Mamă, pregătește-mi ceva de mâncare – o faci cel mai bine.” Oare nu este o fericire?