10 moduri neobișnuite de utilizare a spumei de ras. Niciodată nu am știut despre asta

Probabil mulți nici nu realizează că spuma de ras obișnuită poate fi un lucru foarte util în gospodărie. Cu ajutorul acestui produs puteți îndepărta părul nedorit de pe față, dar și puteți face curățenie în casă. Noi am selectat pentru dvs. câteva situații în care spuma va fi mult mai eficientă decât alte produse obișnuite. Deci, iată când spuma de ras este foarte eficientă.

1. Redarea luciului suprafețelor de inox

Puțină spumă, un burete curat vă vor ajuta să redați luciu cratițelor, tigăilor mai vechi, chiar și frigiderului.

2. Curățarea excesului de ojă de pe unghii

Nu fiecare femeie poate să-și facă o manichiură perfectă și să aplice ideal oja de unghii. Spuma de ras este excelentă dacă lacul a ajuns pe cuticule. Ea înmoaie pielea. Lăsați spuma pentru câteva clipe și îndepărtați surplusul de ojă de pe piele.

3.  Curățarea petelor de pe covor

Acoperiți pata cu spumă și ștergeți-o cu o lavetă umedă. Lăsați covorul să se usuce și apoi aspirați.

4. Curățarea oglinzii transpirate

Aplicați spumă pe burete și ștergeți oglinda. Lăsați să stea câteva clipe, apoi ștergeți suprafața cu o lavetă uscată. Spuma va crea un efect de rezistență la umezeală, ceea ce nu îi va permite să transpire. Procedați în același fel cu suprafețele de sticlă, uși, geamuri și ochelari.

5. Redarea luciului bijuteriilor

Spuma de ras nu conține componente aspre și este potrivită pentru curățarea bijuteriilor. Ștergeți articolele cu spumă, apoi cu o lavetă uscată.

6. Uși care scârțâie

Dacă ușile scârțâie foarte tare, iar acasă nu aveți ulei special, atunci vă vine în ajutor obișnuita spumă de ras. Aplicați puțină spumă pe balamale și veți scăpa de scârțâit pentru câteva zile.

7. Curățarea aragazului când alte produse lasă zgârieturi

Spuma curăță foarte bine suprafețele și nu le zgârie. Dacă aveți niște pete uscate de grăsime, aplicați spumă cu apă pe suprafața necesară și lăsați să se înmoaie câteva minute.

8. Ameliorarea durerilor de arsuri

Spuma calmează, răcorește și înmoaie pielea. De asemenea, acest produs minune vă va ajuta să scăpați de mâncărimea ce apare după mușcăturile de insecte.

9. Organizarea unei excursii

Spuma de ras în excursii lungi este de neînlocuit. Aceasta poate substitui produsele de curățare, săpunul, crema de bronz și produsele împotriva insectelor.

10. Pictarea pe geamuri

Cu ajutorul spumei de ras puteți picta foarte frumos pe geam. Copiii vor fi încântați de această idee, iar curățarea ei va fi destul de simplă. Puneți niște spumă în mai multe recipient și adăugați colorant alimentar. Plus, după curățarea geamurile, acestea nu vor transpira mult timp.