10 modele de tunsori SHAGGY – un look nou, impecabil!

Tunsoarea “Shaggy” urcă în acest sezon pe piedestalul popularității. Experimentați cu părul Dvs! Alegeți o coafură neobișnuită și creați-vă un look nou! Tunsoarea voluminoasă și elegantă vă va ajuta să accentuați trăsăturile feței, aducând prospețime aspectului. O idee minunată, nu-i așa? Simțiți-vă ca o vedetă!

Ce este tunsoarea ”Shaggy”?

Haideți să vorbim despre detaliile cu privire la această tunsoare. Ce reprezintă ea? O tunsoare ușoară, în mare parte scurtă, pe straturi în zona frontală a capului. Ea oferă un volum imaginii dvs. Să creați o astfel de tunsoare este simplu. Sunteți gata să-i uimiți pe ceilalți cu coafura superba?

Cum să realizați corect o astfel de tunsoare?

Cheia acestei opțiuni ușoare este tunsoarea în straturi. Cu cât sunt mai multe straturi, cu atât mai mult volum veți obține. Dacă acordați atenție direcțiilor diferite ale firelor de păr, atunci efectul volumului va fi maxim.

1. 

Tunsorile scurte

Această idee poate satisface literalmente pe orice femeie. Nu contează dacă părul Dvs este subțire, creț sau dens. Pixie scurtă predomină în multe stiluri: laterale, scurte, lungi, întunecate sau luminoase. Alegeți și creați o imagine individuală.

2. 

Tunsori lungi

Tunsorile lungi Pixie nu vor lăsa indiferenți nici pe cele mai exigente doamne. Puteți obține tot de ce aveți nevoie: mai multă textură, volum și o coafură ușoară.

3. 

Bob ”Shaggy”

Dacă doriți să vă transformați puțin coafura, aplicați doar o loțiune sau spumă modelatoare pe părul curat și umed. Apoi uscați-l cu un uscător de păr și folosiți un fixativ.

4. 

Tunsoare cu lungimea părului până la umeri

Puteți schimba independent numărul de straturi, lungimea și intensitatea acestora. Creați o coafură unică. Să nu mai vorbim de numărul de culori pentru păr, cu care puteți experimenta. Imaginație, doar imaginație!

5. 

Tunsoarea lungă Bob

Coafuri lungi, pentru părul dens – este ceea de ce aveți nevoie pentru a aranja părul dens. Știm cu toții că uneori, îngrijirea părului dens este problematică, dar frumusețea stilului ”shaggy” poate oferi părului o textură rafinată. În plus, puteți experimenta întotdeauna cu diverse culori proaspete, deoarece nu există o astfel de nuanță care ar putea strica o astfel de coafură!

6. 

”Shaggy”

Scopul principal nu este numai de a crea un anumit stil, ci și de a avea grijă de imperfecțiunile care vă deranjează. Adăugați o mulțime de straturi care vă vor da volum părului și vă vor face irezistibilă!

7. 

”Shaggy” cu breton

”Shaggy” nu are restricții pentru femei. Dacă vă simțiți nesigur, imaginea cochetă nu vă va lăsa indiferentă. De exemplu, doamnele cu forma rotundă a feței vor deveni vizual mai slăbuțe și mai atractive.

8. 

Tunsori lungi ”Rock and Roll”

Modul ideal de a realiza acest aspect natural, ușor și puțin neglijent este de a crea o imagine în stil ”shaggy” pe părul lung. ”Shaggy” este o coafură excelentă în versatilitatea sa și incredibil de simplă în modelare. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați niște accente văluroase cu ajutorul unei plăci pentru păr și sunteți gata pentru ”Rock and Roll”. Este uimitor, nu-i așa? Nu uitați că nimeni nu vă interzice experimentele cu diverse culori pentru tunsoarea nouă!

9. 

Părul lung cu breton

Alegeți această tunsoare dacă buclele dvs. au o densitate medie.

10. 

Ne place cât de bine arată aceste tunsori cochete. Există atât de multe opțiuni minunate pe care le puteți crea fără mult efort. Doriți să redați o prospețime specială aspectului Dvs? Deci, nu ezitați și alegeți imaginea pe care ați îndrăgit-o!

Să fiți frumoase și elegante mereu!