10 metode simple care vă vor ajuta să purtați în continuare hainele demodate și să arătați perfect

Moda se schimbă foarte repede și este destul de complicat să ținem pasul cu ea.

De aceea ar fi bine să încercăm să le oferim o nouă viață hainelor mai puțin actuale, care se pot încadra perfect în niște ținute stilate.

1. Gecile scurte.

Aceste geci, deși s-au demodat, pot fi purtate sub îmbrăcămintea exterioară.

2. Rochiile neactuale. 

Puteți purta rochiile cu un pulover supradimensionat sau un cardigan. Aceasta este una dintre cele mai bune soluții pentru rochiile de lungime medie.

3. Brățara Pandora.

Aceste brățări au ieșit din modă, dar există o soluție minunate: le puteți pune pe un lănțișor și să le purtați la gât.

4. Helăncile subțiri. 

Deși nu  mai sunt în tendințe, sunt niște piese vestimentare de bază care vă vor ajuta să obțineți un look stilat, dacă le veți purta sub o rochie.

5. Cămașa slim fit.  

Puteți purta aceste cămăși sub pulovere sau hanorace.

6. Sacoul montat.

La moment sunt actuale modelele supradimensionate. Cu toate acestea puteți purta acest model în continuare, accentuându-vă talia cu o curea.

7. Geaca demodată din denim.

Modelele actuale sunt voluminoase. Dar puteți încerca o metodă foarte interesantă: să o purtați sub paltoane, geci de puf sau paltoane de blană.

8. Blugii skinny.

Acest model de blugi a nimerit în lista anti-tendințe. Dar îi puteți purta în combinație cu haine largi și voluminoase ori sub o rochie stilată.

9. Încălțămintea demodată.

Dacă încălțămintea are un vârf îngrijit și tocuri sau platformă joasă, poate fi purtată în continuare cu o pereche de pantaloni palazzo sau blugi evazați.

10. Trenciul scurt. 

Chiar și acest articol din garderoba de bază trebuie să se adapteze la tendințele modei. La moment cea mai populară lungime este midaxi, un hibrid de midi și maxi. Dar fustele și rochiile lungi vă vor ajuta să purtați în continuare trenciurile scurte.