10 metode pentru a-l face să vă iubească și mai mult

Mulți consideră că doar femeia care trebuie să facă totul pentru a avea o relație frumoasă cu partenerul său. Dar nu este chiar așa. Ambii parteneri trebuie să aibă grijă de relația lor!

Există multe modalități care le ajută femeilor să le creeze zone de confort partenerilor și nu e rău ca ele să fie grijulii și atente cu ei, dar este important să ținem cont de faptul că o femeie nu ar trebui să-și sacrifice emoțiile de dragul unui bărbat! Dacă vă deranjează ceva, trebuie neapărat să vorbiți cu el despre acest lucru.

Astăzi vă vom prezenta 10 metode eficiente cu ajutorul cărora îl veți face pe partenerul Dumneavoastră să vă iubească și mai mult!

1. Dezmierdați-l

Unor bărbați nu le place să fie dezmierdați. Dar dacă partenerului Dumneavoastră îi place acest lucru, nu stați pe gânduri!

2. Permiteți-i să fie capul familiei

Bărbaților nu le plac femeile autoritare și fiecare bărbat dorește să fie capul familiei. Trebuie să-l ajuți în asta! Lăsați-l să ia decizii importante. Chiar dacă sunteți o persoană mai autoritară, nu-i  arătați acest lucru partenerului dvs.

3. Învățați să cereți scuze când greșiți

Dacă vă veți recunoaște greșelile, veți putea evita certurile și neînțelegerile. Da, nu e simplu să cerem iertare, dar este mult mai bine decât să vă sacrificați relația din cauza orgoliului.

4. Pregătiți-i ceva gustos 

Fiecare bărbat are nevoie de susținere, mai ales atunci când are perioade mai dificile: poate fi o problemă la locul de muncă sau de sănătate, dar Dumneavoastră trebuie să-i fiți mereu alături. Pregătiți-i o cină delicioasă!

5. Nu-i cereți femeii de serviciu să aibă grijă de partenerul Dumneavoastră

Trebuie să aveți singură grijă de el și el trebuie să simtă acest lucru.

6. Scrieți-i mesaje scurte

Chiar dacă aveți deja mulți copii și vă pare că unele lucruri sunt de prisos, nu uitați niciodată de relația dintre voi doi! Scrieți-i câteva sms-uri ori mesaje mai picante.

7. Ajută-l să se dezbrace

După o zi extrem de grea el se va întoarce acasă și trebuie să-l întâmpinați cu zâmbete, ajutați-l să-și scoată cravată sau sacoul apoi îmbrățișați-l… Există foarte multe modalități de a-l face să se simtă iubit și fericit.

8. Rugați-vă pentru el

Rugați-vă și susțineți-l când are o zi importantă! Sunteți un cuplu și trebuie să vă susțineți reciproc. Lăsați-l să simtă că este susținut, este foarte important pentru el!

9. Nu veniți prima cu inițiativa!

Bărbatul trebuie să simtă că el este inițiatorul. Chiar dacă nu este așa, folosiți diverse trucuri.

10. Amintiți-i să aibă grijă de părinții săi

O femeie ar trebui să aibă grijă nu doar de familia ei, ci să-i amintească și partenerului că ar trebui să aibă grijă de părinții săi, astfel veți deveni un adevărat membru al familiei!