10 lucruri pentru care nu ar trebui să economisiți, chiar dacă tentația este mare

Economisirea moderată este lăudabilă, dar nu întotdeauna aduce rezultatele așteptate.

Înainte de a alege între o opțiune scumpă și una ieftină, trebuie să ne gândim cu câțiva pași înainte, deoarece, în unele cazuri, economiile ar putea fi doar imaginare.

Am încercat să aflăm care sunt lucrurile pentru care ar fi bine să nu economisim.

Becuri.

Becurile cu incandescență sunt mult mai ieftine decât becurile LED, cu toate acestea, ele consumă mai multă energie și se ard foarte repede. Becurile cu LED durează mult mai mult, ceea ce justifică pe deplin costul lor mai mare.

Saci de gunoi.

Sacii de gunoi ieftini se rup foarte repede, de aceea ar fi bine să alegeți saci mai rezistenți.

Tigaie.

Cratițele și tigăile ieftine au o durată de viață foarte scurtă, deoarece sunt fabricate din materiale necalitative, care se zgârie și ruginesc foarte repede. Prin urmare veți fi nevoiți să le schimbați destul de des. Vasele mai scumpe se deosebesc prin calitate, durabilitate și întreținere ușoară.

Genți.

Gențile ieftine se zgârie și își pierd foarte repede forma, de aceea trebuie înlocuite destul de curând, ceea ce implică cheltuieli suplimentare. Pentru a ieși din acest cerc vicios, ar fi bine să optați pentru o geantă de calitate, care să se potrivească cu majoritatea ținutelor și să țină cât mai mult.

Săpun.

Pielea este cel mai mare organ uman pe care trebuie să o îngrijim cu mare atenție. De aceea nu se recomandă să folosiți săpunuri ieftine, deoarece usucă pielea și provoacă iritații. Săpunurile mai scumpe, care conțin ingrediente hidratante și hrănitoare, dimpotrivă, vă vor ajuta să aveți o piele perfectă.

Plapumă

Senzația de cald ne îmbunătățește starea de spirit, de aceea nu vă recomandăm să alegeți plăpumi de calitate.

Setul de duș.

O altă investiție necesară este un set de duș de înaltă calitate. Având în vedere că majoritatea oamenilor fac duș în fiecare zi, este o contribuție relativ ieftină în comparație cu relaxarea de care avem parte după o zi grea la muncă.

Căști.

Căștile ieftine vă pot afecta auzul din cauza distribuției neuniforme a sunetului și, pe lângă aceasta, veți fi nevoiți să le înlocuiți mai des din cauza defecțiunilor.

Hârtie igienică.

Hârtia igienică ieftină conține mai puține fibre, absoarbe mai rău umiditatea și are un singur strat. De aceea veți fi nevoiți să o cumpărați mai des.

Prize.

Multe aparate electrocasnice consumă energie chiar și atunci când sunt oprite. Prizele inteligente Wi-Fi rezolvă această problemă. Cu ajutorul lor puteți controla dispozitivele prin intermediul telefonului, urmări consumul de energie, verifica dacă ați uitat să opriți ceva înainte de a ieși din casă.