10 lucruri pe care o franțuzoaică adevărată nu le va purta niciodată

În timp ce toate fashionistele din lume adoră stilul francez, oamenii care au fost în Franța cred că acesta este supraestimat: fără machiaj, adidași și blugi de modă veche.

Am încercat să aflăm ce lucruri îndrăgite de multe femei din întreaga lume au fost respinse la Paris.

Tocuri înalte în timpul zilei.

Deoarece franțuzoaicele se deplasează mult folosind bicicletele și transportul public, sunt mai predispuse să aleagă espadrile elegante și versatile, pantofi cu toc mic, mocasini, botine sau adidași.

Decolteu sincer.

Franțuzoaicele preferă să rămână misterioase și să nu-și etaleze virtuțile. Modelul Inès de la Fressange susține că: „Ar trebui să te îmbraci pentru a te simți bine, nu pentru a te etala”. Parizienele respectă regula de a nu expune prea mult deodată.

Push up.

Fiecare țară are propria idee despre frumusețe. Pariziencele consideră că frumusețea nu depinde de mărimea sânilor, de aceea aleg bustiere ori sutiene delicate sau renunță complet la ele. Poarta lenjerie simplă de culoare neagră sau bej. O franțuzoaică nu își va cumpăra singură lenjerie scumpă din dantelă, va aștepta ca iubitul să i-o dăruiască.

Culori stridente.

Pariziencele își percep cu calm vârsta și nu încearcă să arate mai tinere purtând haine în culori nenaturale sau aprinse. Simplitatea este cheia stilului parizian. Dacă doriți să le imitați stilul, nu vă supraîncărca look-ul cu imprimeuri colorate și evitați excentricitatea.

Genți ieftine.

Franțuzoaicele aleg genți de calitate. Nu trebuie să cheltuiți o avere pe o piesă de designer, puteți găsi mărci care lucrează cu piele de calitate. Franțuzoaicele evită produsele de marcă, încercând să arate șic. De aceea vor ocoli gențile din piele ieftină cu imprimeuri colorate.

Trenduri. 

Pariziencele nu încearcă să țină pasul cu moda „rapidă” și cu ultimele tendințe. Preferă să exploreze noul sezon și să includă câteva articole noi în garderoba lor de bază.

Multe inele.

Franțuzoaicele nu vor purta niciodată întreaga lor colecție de inele, ele iubesc bijuteriile minimaliste.

Pantofi de calitate joasă.

Potrivit lui Coco Chanel „O femeie care poartă pantofi buni nu poate fi urâtă”. Nu veți întâlni nicio pariziană care să poarte pantofi ieftini sau uzați. Ele nu urmăresc cantitatea, pot avea una sau două perechi de pantofi de înaltă calitate, care se potrivesc cu restul garderobei.

Blugi cu talie joasă.

Pe străzile Franței veți vedea mult mai puține femei în blugi decât în alte țări. Și dacă va purta blugi, aceștia vor fi neapărat cu talia înaltă.

Machiaj fancy.

Veți vedea foarte puține femei cu gene false, farduri strălucitoare și machiaj inspirat de influenceri. Franțuzoaicele preferă un aspect natural și adaugă luminozitate imaginii cu ajutorul accesoriilor.